sinan54
Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına ....
Ynt: Tisan,mavikent kacamagı
güzel ve keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
güzel ve keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
o zaman bi deneyelim elbiseyiZEUSSSS' Alıntı:atilla abi havalar ısındıktan sonra ne gereği var elbiseninsu sıcaklıgı 19 derece civarı akdenizde.. ıslanalım sen bakma havanın soguk olduguna su sıcak havadan
![]()
m atilla kupeli' Alıntı:o zaman bi deneyelim elbiseyiyakın zamanda
![]()
onunda var elbisesiZEUSSSS' Alıntı:tamam atilla abi abi küçük musatafayada bi elbise ayarlayalım ama. benim yeni badim küçük mustafa![]()
zaten her şeyimi giyiyo kullanıyo eşşol......m atilla kupeli' Alıntı:onunda var elbisesibenim eskiyi veririm
![]()
Elbise yırtık falan olmasın bak atillanın gozunden hiç bir sey kacmaz..ZEUSSSS' Alıntı:tamam atilla abi abi küçük musatafayada bi elbise ayarlayalım ama. benim yeni badim küçük mustafa![]()
Ablam Gezenbillir adana gurubu bu hafta nereye gidiyor.Mahmut abi nereye derse oraya giderler ..benim anamurda bir işim dolayısıyla kacamak yaptık deniz mevsimi için erken daha ama selcuk için ozel bir tur duzenlerizhacer1959' Alıntı:hamdi deniz mevsimini erken açmışsın. Önce karları eritin. Gezenbillir adana gurubu bu hafta nereye gidiyor. Hafta gelmek üzere.
tugrul bey insallah yazın deniz acılımınıda yaparız bu arada yeni arabanız hayırlı ugurlu olsun..TUĞRUL' Alıntı:Hamdi bey tam güzel yeri seçmişsin batık gemi mevkii benim kamp yapalım balık tutalım diye selçuğa bahsettiğim yer
amigo' Alıntı:Ablam Gezenbillir adana gurubu bu hafta nereye gidiyor.Mahmut abi nereye derse oraya giderler ..benim anamurda bir işim dolayısıyla kacamak yaptık deniz mevsimi için erken daha ama selcuk için ozel bir tur duzenleriz)
TUĞRUL' Alıntı:Hamdi bey tam güzel yeri seçmişsin batık gemi mevkii benim kamp yapalım balık tutalım diye selçuğa bahsettiğim yer
m atilla kupeli' Alıntı:onunda var elbisesibenim eskiyi veririm
![]()