The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 290
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,424
Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

RedlinE' Alıntı:
Mert dostum arka cama yanlişlikla birşey yapişmiş herhall
Olcay abi ya sen hiç arkasina denk gelmedinmi bu haylaz kardeşimizin.
Ne sabir varmiş sende helal olsun valla

yok yanlışlık yok... bilerek ve isteyerek kendim kesip yapıştırdım hatta ;D
hatta olcayto görsün diye dönüş yolunda 100 kere önüne geçtim... hatta sisleri yak istersen dedim.. yol aydınlansın diye... ;D
birde reflektif folyodan kestim oniii... ;D ;D

Etiketler

warmaster' Alıntı:
Abicim sorma benim orda ateşi helede mangalı gördüm ben tamamım :eek: kahveler de cabası birde ortak bir hastalığımızda var omzunda askı kayışını gördüm tamam dedim ya off yani :D bende safir T 14 sahibiyim büyük keyif hele yanında dostlarda varki oyy oyyy oyyy :D. Mert i sanıyorumki yaşıtız ismiyle hitap ediyorum kızmazsa ayrıca çok sempatik ve dost canlısı; Olcay abiyi ve seni çok kısacıkta olsa tanımak yetti ben baştan çıktım gibi :D

erkut güzel sözlerin için tşkr ederim. aslında o sabah çokta ilgilenemedim senle.. kusura bakma.. bi yandan bülent abi arıyooo hadi yola çıkıcaz diye... ;) öbür taraftan hatun sıkıştırıyo maket tekne alıcaz diye.. daha geniş zamanlı sohbet etmek isterdim.. ama üzülme.. sinop a kesin geleceğiz.. hamsilos... ayancık.. erfelek.. gezemediğim ve ciddi aklımın kaldığı yerler... bir daha ki sefere kesin sana hbr vereceğiz.. artık bize şehir girişinde bir karşılama hazırlarsın ;D ama sanırım bu program en erken mart sonu nisan gibi olur... ama mutlaka geleceğiz... ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
Mert dostum arka cama yanlişlikla birşey yapişmiş herhall

Olcay abi ya sen hiç arkasina denk gelmedinmi bu haylaz kardeşimizin.
Ne sabir varmiş sende helal olsun valla
ne yapayım, Müco...sevgili kardeşimiz eğlensin ;D ;D...akşamları nedense Ayder'in dört ayaklıları lastiklerini tuvalet niyetine kullanıyorlardı.....intikamımı aldılar... ;D ;D

evettt...Pokut dönüşü otelimizde biraz çatapat seromonisi ve işaret fişek denetlemesi yaptık.......ertesi gün dönüş yolu Rize, Sümela Manstırı, akşam geceleme Sinop, ertesi sabah sahil kahvaltısı ve cezaevi ziyareti....dilimizde Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Aldırma Gönül............

devamında Safranbolu , Cinci Handa yöre yemekleri ziyafeti....Han Ağası Odası ziyareti....ve sonrası dönüş çilesi......Kandıra üstünden Ağva ve Şile geçilerek eve varış..........

DSC_0763.jpg

olcaytogezer' Alıntı:
ne yapayım, Müco...sevgili kardeşimiz eğlensin ;D ;D...akşamları nedense Ayder'in dört ayaklıları lastiklerini tuvalet niyetine kullanıyorlardı.....intikamımı aldılar... ;D ;D

;D ;D ;D ;D siz ömürsünüz yaa :D :D :D

(bi yandan bülent abi arıyooo hadi yola çıkıcaz diye ) :D biliyorum biz konuşurken bir yandan seni dürtüyordu.
'' pıhhhh fısır fısır dıt dıt'' ;
_ Land!
_ Ehm, efendim abi :D :D :D

Bu kadarı aklımda kalmış :D

warmaster' Alıntı:
;D ;D ;D ;D siz ömürsünüz yaa :D :D :D

(bi yandan bülent abi arıyooo hadi yola çıkıcaz diye ) :D biliyorum biz konuşurken bir yandan seni dürtüyordu.
'' pıhhhh fısır fısır dıt dıt'' ;
_ Land!
_ Ehm, efendim abi :D :D :D

Bu kadarı aklımda kalmış :D

zaten Bülent abinin bu davranışı olmasa biz bu seyahati 15 günde bitiremezdik...... ;D...bende ona buna bakarım....Mert'le ikimiz olsaydık 15 günde dönerdik....giderken korkumuzdan yarım kilo leblebiyi zor aldım..... ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR