The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 290
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,532

Etiketler
Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

kac tane yükledin canım... ??? bir yanlışlık olmasın.... ;) ben sadece sayının az olmasından yakındım yoksa başka birşey ima etmedim... :p

olcaytogezer' Alıntı:
az çalışmışsın, azzzz..... 8)

ya zaten bende iki makinadan 500 foto çıktı... 50 tane ışık deneme... 200 özell.. kaldı 250... 200 yükledim...50 kaldı... seni bekliyorum.... ;D

hastayım zaten seninle uğraşamam ben.... ;D ama iyileştikten sonra yanındayım hazırlan.... :p

red34' Alıntı:
hastayım zaten seninle uğraşamam ben.... ;D ama iyileştikten sonra yanındayım hazırlan.... :p

her zaman beklerim kaptan.. başımın üstünde yerin var senin... ;)

Mert dostum arka cama yanlişlikla birşey yapişmiş herhall

Olcay abi ya sen hiç arkasina denk gelmedinmi bu haylaz kardeşimizin.
Ne sabir varmiş sende helal olsun valla

selamlar, geçen güne kadar aktif katılmıştım gezi sohbetine ancak bizim kayınpeder düşmüş kaburgalarında zedelenme olmuş acele çıktım
ancak şimdi devam edebildim 6. sayfadaki yerimden :D nefis gezi olmuş delirdim burda :D Bülent abi aracına olan inancın çok hoşuma gitti.
umarım en kısa zamanda düzelir araçtaki sıkıntın. Mert in aracının arkasındaki resimmi herneyse Sinop tayken Olcay abi söyledi ama o sırada Mert gazladı göremedim. meraktanda çatlayacağım :D abicim varmı bir resmi filan koysana görelim :D
Tatlı rekabete can feda :D :D

erkut kardeşim aracına güveneceksin başka yolu yok.... :smiley: sıfır almışım 2.el değil ..dağ taş dere tepe türkiye yi dolaşmışım en berbat yerinde de dolaştım en sosyetik yerinde de dolaştım...benim bütün kahrımı cekmiş ...eee canmı dayanır buna elbette arıza verecek elbette parça değişecek başka yolu yok.....ben bazıları gibi 5 cm çamurda dolaşmıyorum yada sulu bir yer bulup dolaşmıyorum..ben ekibimle dibine kadar gidiyorum ..yol yoksa köprü kurup geciyorum...vs vs saymakla bitmez...bazıları da cıkıp yok navara dagılırmış yok öyleymiş yok böyleymiş atıp tutuyor ...cevap dahi yazmıyorum sen söyleyınce yazmak durumunda kaldım kusura bakma kardeşim.... ;) en kısa zamanda sinopa gelip inadına navarayla turlarız merak etme.. :D Mert e gelince o bizim yaramaz cocuğumuz onun yaptığı herşeye katlanıyoruz çünki kendisini seviyoruz.... ;D en kısa zamanda resmi çeker sana yollarım...ayrıca bize göstermiş olduğun ilgiye de buradan bir kere daha tşk ederim sağol varol kardeşim en kısa zamanda görüşebilmek ümidiyle......

Bülent abim Navara çok yakışıklı araba, eşimde bende çok beğeniyoruz ancak konuştuğumuz da belirtmiştim; bizim şansımıza eşimin aileside bizimkilerde gezmeyi çok seviyor :D ma-aile durumu :D :D napalım bizim burda bir team kurma ihtimalimiz düşük burdakiler çamurda ince tekerlerle debelenme meraklısı müsabaka seviyorlar. touring anlayışı yok bizde ailecek gezelim diyoruz napalım. dolayısıla büyük araç şart bize ama abicim ekip ekip ekip ... ekibiniz çok candan, güzel insanlardan oluşuyor nazar değmesin. Diğer herşey hallolur.

Tabiiki dörtXdört gözle bekliyoruz biz daha önce oralara gelmezsek ::smiley:

o konuda haklısın kardeşim...ekip....ben 2200 metrede kaldığım zaman cocuklara siz gidin ben işi halledip gelirim dediğim zaman bana kızdılar ... :-\ seni burada tek başına bırakmayız anca beraber kanca beraber dediler ve gecenin karanlığında jeneratör cıktı ışıklar yakıldı yemekler yapıldı....çaylar kahveler gırla gitti ...bunu kim yapardı bilemem ama benim ekibim yaptı.....fazla birşey söylemeye gerek yok sanırım...dediğin gibi ekip olabilmek cok önemli haklısın....biz bunu başarmışız ne mutlu bize....inşallah sende kafana göre bir arac bulurda bize katılırsın kardeşim....

Bülent abi bu forumda yazan bir duzune isim sayabilirim sana arazisi oldugunda koşe bucak kaçan söylemeyen yazmayan artii sen söyleyincede inkar eden.
Bunun iki sebebe bagliyorum ben birincisi eglence konusu olma ortaya çiçek hesabi otekide arabami satarken piyasasi dusmesin diye ince hesaplar.
Ben mesela aldigim her incik boncuk seyi soyluyorum. Neden belki biri fikir alir yardimim olur.
Senide açik sozlulugunden dolayı tekrar tebrik ediyorum kirildiysa kirildi. Araba benim para benim kimse keyfiminde cundanimin da hesabini yapmasin.
Millet yapiyor aracı koyuyor kapiya ee hadı hakkını ver yok abi dursun boyle kırlenır..
Teşki vaktim olsada senin kadar dolaşabilsem be Bulent abi

Abicim sorma benim orda ateşi helede mangalı gördüm ben tamamım :eek: kahveler de cabası birde ortak bir hastalığımızda var omzunda askı kayışını gördüm tamam dedim ya off yani :D bende safir T 14 sahibiyim büyük keyif hele yanında dostlarda varki oyy oyyy oyyy :D. Mert i sanıyorumki yaşıtız ismiyle hitap ediyorum kızmazsa ayrıca çok sempatik ve dost canlısı; Olcay abiyi ve seni çok kısacıkta olsa tanımak yetti ben baştan çıktım gibi :D

bunu koyayım dedim ama umarım yasak değildir. Mesleğim gereği ben cana kıyamam hobi amaçlı sadece yarım boy hedeflerim var poligonda karton deliyoruz :D

safir.jpg

fotoğraflar için emeği geçen herkese teşekkürler. sayenizde gitmiş kadar olduk. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR