The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 290
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,636
Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

.

CIMG0389.jpg

CIMG0390.jpg

CIMG0391.jpg

CIMG0392.jpg

CIMG0393.jpg

Etiketler

sanırım eğimi anlatmaya yeter ;)

CIMG0395.jpg

kamp ateşi ve güvenlikkk ;) ;)
kaptan donanmış yine tüfeğini... ayı mayı çıkar dedik ;D

_DSC0051.jpg

_DSC0057.jpg

olcaytonun kamp fotolarından sonra sıra muhteşem pokut yaylasında ;D
gerçekten muhteşem görüntüler gelecek....

Arkadaşlar ben Ordu off road kulünden Muhammer bende ayderdeydim. Sizin aracları 3. GÜN pansiyondan cıkarken gördüm. Biz kahvaltı yaparken ayrımışsınız. Sizlerle tanışmayı isterdim. Nasip değilmiş. karadenizimizin güzellikleri gezmeyle bitmiyor . inşallah beğemmişdirsiniz. paylaşım için teşekkürler. saygılarımla.

günaydın arkadaşlar.... :smiley: geziye katılmama rağmen resimleri zevkle tekrar izledim.... ;) yaş günü msj ları için tşk ederim sağolun varolun....gelelim gezimize ve arabaya .....karadeniz doğasını anlatmaya gerek yok harikaydı zaten ben ve bütün ekip acaip zevk aldık herşey cok güzeldi eşlik eden herkese cok tşk ederim....gelelim arabaya... :smiley: ben navaradan vazgecmem cünki bana göre harika bir arac.. yorumlara bakıyorum herkes birşeyler söylemiş ama en dogru yorum MÜCAHİT kardeşimden geldi....biz bu aracları limitleri haricinde anormal yol şartlarında zorluyoruz ..iniyoruz cıkıyoruz...abuk subuk yerlere giriyoruz.. vede cıkıyoruz bir yerde arıza yapması gayet normal....ama benimki 2200 metrede yapınca acaip sinirlendim..... :mad: yol yok iz yok hani derler ya anlatılmaz yaşanır aynen öyle... :D benim araba 180 bin km ye kadar arıza dahi vermedi ..en ufak bir anahtar takımı arabaya değmedi ....bundan sonra olması doğaldır gereken yapılır gecer gider problem değil.... ;) herkesin arabası ve arac markası kendine göredir ...onun için ben memnun olduktan sonra gerisi hikaye.... :smiley: orada asıl önemli olan o şartlarda dahi bütün ekibin benimle beraber kalması ve arabayı kurtarma calışmasına katılmasıydı...asıl dikkat edilmesi gereken de bu bence....ben orada bulunan herkese ayrı ayrı tşk ediyorum.....sabah arabanın yanına gittim aslanlar gibi yatıyordu... :D parça öğleden sonra geliyor ve takılacak bir sıkıntı yok.....orada konuşurken bizim erol usta şanjımanında yakında arıza vereceğini söyledi...cünki sinyallerini vermeye başladı....onunda fiatı 10 milyar civarı ....eh onuda bir ara hallettikmi 250.000 km garanti dedi.... ;D birazdan nissanla konuşacağım yeni 3000 dizeller için bakalım ne fiyat cıkacak araştırmaya devam.....ya yeniliyorum yada aynen devam....kısmet artık.....

yumuk52' Alıntı:
Arkadaşlar ben Ordu off road kulünden Muhammer bende ayderdeydim. Sizin aracları 3. GÜN pansiyondan cıkarken gördüm. Biz kahvaltı yaparken ayrımışsınız. Sizlerle tanışmayı isterdim. Nasip değilmiş. karadenizimizin güzellikleri gezmeyle bitmiyor . inşallah beğemmişdirsiniz. paylaşım için teşekkürler. saygılarımla.

muammer bey keşke bi el kol falan yapsaydınız bize.. bizde bölgedeki gezenbilirci arkadaşlarla tanışmayı çok istiyorduk... yolda ordu plakalı bir arkadaşla geldim hatta yaklaşık 250 km kadar... gri bir xj kasaydı... ;D

Olcayto yandın sen yandın.... ;) demek kırsal kullanıyorum ...demek 10 numara kullanıyorum ha...... ;D canım bence sen kutuplara doğru yola cık...yatacak yerin yok senin bittin sen bittinnnn.... ;D nasıl olsa istasyona geleceksin ve sonun resimdeki arkadaş gibi olacak bunu untma sen..... ;D

KARADENİZ GEZİSİ 094.jpg

Kaptan bu arıza konusunda son sözümü söylüyorum... navara öyle... toyota böyle.. land şöyle diye başlayan tüm yorumlara kulağımı tıkıyorum ben... her araba sahibini yolda bırakabilir.. onun şanzumanı patlar, diğerinin motoru yanar, birinin difransiyelim kırılır...

Ama önemli olan yola çıktığın insanların seni yolda bırakmamasıdır..!
Gecenin karanlığında, kafanı çevirdiğinde yanında hala arkadaşların varsa eğer..
YOLDA KALMAMIŞSIN DEMEKTİR ;)

red34' Alıntı:
Olcayto yandın sen yandın.... ;) demek kırsal kullanıyorum ...demek 10 numara kullanıyorum ha...... ;D canım bence sen kutuplara doğru yola cık...yatacak yerin yok senin bittin sen bittinnnn.... ;D nasıl olsa istasyona geleceksin ve sonun resimdeki arkadaş gibi olacak bunu untma sen..... ;D

vayyy beee... ben nerdeyim.... sen nerdesiiinnn kaptan...
ben sana ne diyorummm... sen beni cezaevine sokuyosun.... ;D ;D

mert bey inşallah bideki sefere.
Keşke gelmeden sayfa acsaydınır sizleri karşılamaktan gurur duyardık.Ben son dakika karar verip iki aile 2. günakşam aydere ulaştık. sabah araclarınızı gördüm . Biz karadeniz olarak oraları yeni gördük . bayıldık .Buralara yolunuz tekrar düşerse haberleşelim. Çok memnun olurum. SAYGILARIMLA

yok canım sana kıyamam ben biliyorsun... ;) ama hani dedim Olcayto ya mesaj olsun da akıllansın biraz.... ;D yine konfiçyus gibi konuştun yaw....harikasın .... ;)

Ama önemli olan yola çıktığın insanların seni yolda bırakmamasıdır..!
Gecenin karanlığında, kafanı çevirdiğinde yanında hala arkadaşların varsa eğer..
YOLDA KALMAMIŞSIN DEMEKTİR .........
yorumsuz olarak tekrar yazıyorum......vatandaş bunu iyi okusun.... ;)

arkadaşlar süper gezi olmuş hemde dört araçla korkusuz gezmişsiniz tadından yanmez biz tek araçla iki ay önce o yollarda baya yol yapmıştık tabi birz tırsarak mert arkadaşın söylediklerine katılıyorum her araç her arızadan yolda kalabilir biraz şans biraz şanssızlık (bayramda toyota ile pompa arızasından hendek düzce arası yolda kaldım tatilimi çekici üzerinde geçirdik )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR