The Team 34; Gece Yön Bulma Oyunları ( 07 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,574
Ynt: The Team 34; Gece Yön Bulma Oyunları ( 07 Mayıs 2010)

yakıt olayına gelince siz caddede turlarken havayı kırletmıyosunuzda bizmi kirletıyoruz neyse bir delı kuyuya taş atmıs 40 kışı cıkarmaya uğraşmış.... bence yersiz olmuş bu sölediğiniz

Etiketler

jupitergs' Alıntı:
Enerjiyi harcıycak başka yollar bulamıyorlar sanırım:smiley:)) bencede bu kadarı fazla.. yazık ormana ya ağaç kesmeler... falan banada tuhaf geliyor....yakıt kirlilik:::smiley:)) yinede kendileri bilir:smiley:

tolga gevher... bu mesajı yazan arkadaşı tanımıyoruz... haliyle oda bizi tanımıyor.. yaklaşımlarımızı bilmiyor... nelere değer verdiğimizi veya neler yaptığımızı... o nedenle boş yere cevap vermeyin... ;)

ben yanlış anlaşılmaları önlemek için cevap verdım mert abi onun gibi başka kişilerde yanlış anlıyabılır sonuçta

tolgas' Alıntı:
ben yanlış anlaşılmaları önlemek için cevap verdım mert abi onun gibi başka kişilerde yanlış anlıyabılır sonuçta

canım benim boşverrrrr... şu sitede team 34 ü zaten çok insan biliyor... ;) üzmeyin kendinizi... sıkmayın... kimse bizi yanlış anlamaz... ;D

biz ormanda yakacağımız ateşin odununu bile marketten satın alan bir grubuz ;D ;D ;D

oda dogru ;D

o yüzden gereksiz insanların yazdıklarını fazla umursamayın... hele sinir hiç yapmayın...
biri sizi durdurmaya çalışmasın ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D gereksiz insanlar herşeye atlayınca mert abi ben dayanamadım :mad:
Ama sende haklısın doğru söylüyorsun ;D ;D

işim olmaz ;D

yafu neler neler yazmışlar..

ben aytuğ'un aracının önceki sürücüsüyüm:(
bu yazdıklarım kıskançlık yazılarıydı..bana söz vermişlerdi foto 3 ay koyulmayacak diye ama dayanamadılar:smiley::smiley:
çok yakında deff ile team 34 e iki fotolu ikametgah ile başvurucam:smiley:
dünyayı kirleten onca etmenin yanında bizim yaptıklarımız çölde kum bile diil..
doğayı sevdiğimiz için doğadayız..
önce insan, sonra ağaç en son bizim araçlarımız gelir...

çok güzel gezi olmuş, arkadaşlar soluksuz izliyor.. kazasız belasız keyifli organızasyonlar diliyorum
saygılarımla-serkan tahmaz atv haber muhabiri

serkanım... lafımız sana değil be abicim... ;D ;D seni gayet iyi tanıyoruz zaten merak etme...

lafımız sayfalarımıza musallat olan ""durdurulması gereken"" arkadaşlara... ;D sen sakın üstüne alınma...üzülürüm...

bu arada başvururları bülent abiye yapıcan ;D ;D ;D birde savcılıktan temiz kağıdı isteriz :p

bu arada daha bende 10 tane film var... akşam koyacağım.. birde cemde foto ve video var.. o da akşam koyar herhalde... daha heyecanlı yerler var... ;D

mesela senin arabanın sağ tekerlerini hava gördğümüz anlar oldu... fotoları var mı bilmiyorum ama ;D ;D...

zapatista' Alıntı:
yafu neler neler yazmışlar..

ben aytuğ'un aracının önceki sürücüsüyüm:(
bu yazdıklarım kıskançlık yazılarıydı..bana söz vermişlerdi foto 3 ay koyulmayacak diye ama dayanamadılar:smiley::smiley:
çok yakında deff ile team 34 e iki fotolu ikametgah ile başvurucam:smiley:
dünyayı kirleten onca etmenin yanında bizim yaptıklarımız çölde kum bile diil..
doğayı sevdiğimiz için doğadayız..
önce insan, sonra ağaç en son bizim araçlarımız gelir...

çok güzel gezi olmuş, arkadaşlar soluksuz izliyor.. kazasız belasız keyifli organızasyonlar diliyorum
saygılarımla-serkan tahmaz atv haber muhabiri

senden yana sıkıntı yok kardeşim ayıpsın. sen üstüne alınma ;D ;D ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
serkanım... lafımız sana değil be abicim... ;D ;D seni gayet iyi tanıyoruz zaten merak etme...

lafımız sayfalarımıza musallat olan ""durdurulması gereken"" arkadaşlara... ;D sen sakın üstüne alınma...üzülürüm...

bu arada başvururları bülent abiye yapıcan ;D ;D ;D birde savcılıktan temiz kağıdı isteriz :p
enerjiyi harcayacak yerlere yönelmen lazım..... ;D..boşuna ormanlarda yön aramaaaaa...yön belli.....daha bahçe çimini bile bitiremedin , 2 ay oldu.... 8) 8)..biz kimiz , kimleriz, neler yaparız toplantıları yapmamız ve kendimizi tanıtmamız lazımmmm......döner sermaye katkı payını %10 arttırıp bu işlerede yönelelim ve ilk etapta bir el broşürü bastıralımmmm ;D

GevherK' Alıntı:
;D ;D ;D gereksiz insanlar herşeye atlayınca mert abi ben dayanamadım :mad:
Ama sende haklısın doğru söylüyorsun ;D ;D
Bence biraz konuşmalarınıza dikkat edin:smiley: Hakaret vari konuşuyorsunuz. ben siteyide budaki tanıdık tanımadık arkadaşlarımıda çok seviyorum: Seviyesizleştiriyorsunuz gibi geldi bana. neden bu kadar gocunduğunuzu anlamış değilim... Bunu daha uygun bir dille anlatabilirsiniz. Böyle düşünmüş olabilirim. böyle olmadığına inandııracak yine uygun bir dille anlatacak olan sizlersiniz. Ama hakaret ve rencide etmeden. Uygun bir dille açıkladıktan sonra deli, gereksiz gibi lafları sahiplerine iade etmekten başka yapacak birşey yok ki. Ben herkezle çok seviyeli konuşan biriyim. Lütfen sizde öyle olun bu konuşmayı bitiriyor ve teşekkür ediyorum.

jupitergs' Alıntı:
Bence biraz konuşmalarınıza dikkat edin:smiley: Hakaret vari konuşuyorsunuz. ben siteyide budaki tanıdık tanımadık arkadaşlarımıda çok seviyorum: Seviyesizleştiriyorsunuz gibi geldi bana. neden bu kadar gocunduğunuzu anlamış değilim... Bunu daha uygun bir dille anlatabilirsiniz. Böyle düşünmüş olabilirim. böyle olmadığına inandııracak yine uygun bir dille anlatacak olan sizlersiniz. Ama hakaret ve rencide etmeden. Uygun bir dille açıkladıktan sonra deli, gereksiz gibi lafları sahiplerine iade etmekten başka yapacak birşey yok ki. Ben herkezle çok seviyeli konuşan biriyim. Lütfen sizde öyle olun bu konuşmayı bitiriyor ve teşekkür ediyorum.

Valla konuşmalarına dikkat etmesi gerekn biri varsa bence oda sensin... Neden bu kadar gocunduğunu anlamış değilim yazmısın da kalkıp lafla insanlar hakında bilip bilmeden yorum yapmıssın doğal olarak bende cevab veririm. Eyer ben o ekibin içinde olmasam ve yorumuna cevab atmış olsam işte o zaman gocunmuş olurum aradaki farkı anlamışsındır umarım...
benim olduğum bir ekibe sen ağaçları kesiyorsunuz doğaya zarar veriyorsunuz tarzı bir eleştiri yapıyorsan bilip bilmeden bende doğal olarak bu konuda yanlış bilgini dzüzeltim.
Saygısızlık noktasında konuşan ben değilim zaten olmamda...
"deli" diyer bir şey demedim tanımadığım ve bilmediğim bir insan hakında da böyle bir itaflarda bulunmam...
Ama eyer sen benim grubuma bu şekilde bir eleştiri yaparsan ben gereksiz olarak nitelendiririm çünkü benim için sen gereksiz olabilirsin buda saygısızca bir konuşma biçimi değildir... Bu bir hakaret değildir çünkü önemli değilsin buda gayaet normal.
Gayet seviyeli insalnlar ile düzgün bir grubun içersinde bulunuyorum ve nerde nasıl konuşacağımı da çok iyi biliyorum...
Ben sadece herkezin okuduğu bir forumda "ağaçları kesiyorsunuz, doğaya zara veriyorsunuz" gibi hiç hoş olmayan ve doğruluğu olmayan eleştirine cevap verdim çünkü okuyan ve offroad yapmayı seven insanların, grubumuzun aktiviteleri hakında yanlış bir düşünceye sahip olmamasını istemediğimden dolayı sana cevab verdim...

Seviyeli konuşan bir insansanız, lütfen aynı seviyeyi eleştirileriniz, davranışlarınız ve tutumlarınızda da gösterirseniz bende sevinirim.
Saygılarımla İyi günler...

ya arkadaslar neler donmus ıkı bakmadık sayfaya neyse benim soyliycek birseyim kalmamıs gevher ve mert olayı bıtırmıs hakketten marketten odun aldıgımız olayın sonu olmus daha buna cevap yazmaya gerek yokki tolgada vınc i bile agaca strapla bagladımızı söylemis bence bu konusmalarla çevre ödülüne layık oldumuz asikardır odullerı ve tebrikleri bekliyoruz ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR