The Team 34; Gece Yön Bulma Oyunları ( 07 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,574
Ynt: The Team 34; Gece Yön Bulma Oyunları ( 07 Mayıs 2010)

th_gece8.jpg

Etiketler

devamı yarın... foto ve videolarla... ;D

bok atma arabama :mad:

sizleri tebrik ediyor, bir yerde yeter demenizi bekliyorum..... ::smiley: delisiniz diyemiyorum, masum kalır. :eek:, ötesinde birşeysiniz.. 8)

olcaytogezer' Alıntı:
sizleri tebrik ediyor, bir yerde yeter demenizi bekliyorum..... ::smiley: delisiniz diyemiyorum, masum kalır. :eek:, ötesinde birşeysiniz.. 8)

olur mu abi? daha yeni başladık... bak daha neler olacak... ;D

birimiz kesin bigün takla atıcaz ama hadi hayırlısı ;D ;D

gecenin karanlığında sisinde sayesinde aracların tepeden cıkışı sanki film sahnesi gibi olmuş ;D ;D ;D
bizim suziki "gölgelerin gücü adınaaaaaaaa" diye cıkacakmış gibi geldi bir anda ;D ;D ;D

24 saat offroad mu :mad: :mad:
ivit ivit ama eşli olsunnn ;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
;D bendede resimler var yarın bende atıcam vakıt bulamadım ayarlıyayım
sadece resimler değil cem abi videolarda var :mad:
onlarıda ekle okadar binbir emekle cektim bn bocekler örumcekler arasında ;D ;D ;D

yav ormanın canına okumussunuz:smiley:
ne gerek var kocaman arabalarla hem yakıtlarla havayı kirletiyorsunuz hem de kalan 3-5 ormanlık alanın canına okuyorsunuz..
hiç annamıyom bu off-roadcıları:smiley::smiley::smiley::smiley:

mındarlar sizi:smiley:

zapatista' Alıntı:
yav ormanın canına okumussunuz:smiley:
ne gerek var kocaman arabalarla hem yakıtlarla havayı kirletiyorsunuz hem de kalan 3-5 ormanlık alanın canına okuyorsunuz..
hiç annamıyom bu off-roadcıları:smiley::smiley::smiley::smiley:

mındarlar sizi:smiley:
Enerjiyi harcıycak başka yollar bulamıyorlar sanırım:smiley:)) bencede bu kadarı fazla.. yazık ormana ya ağaç kesmeler... falan banada tuhaf geliyor....yakıt kirlilik:::smiley:)) yinede kendileri bilir:smiley:

Güzel aktivite, heycanldırdı beni, denemek lazım, tebrikler

jupitergs' Alıntı:
Enerjiyi harcıycak başka yollar bulamıyorlar sanırım:smiley:)) bencede bu kadarı fazla.. yazık ormana ya ağaç kesmeler... falan banada tuhaf geliyor....yakıt kirlilik:::smiley:)) yinede kendileri bilir:smiley:
Biz ormanda ağaç kesmiyoruz kesmeyizde zaten. :mad: :mad: :mad:
Sadece fırtınada yolla devrilmiş ağaları yoldan kaldırıyoruz zaten onlarda kurumuş oluyorlar...
Yakıt kısmını bilemem ama hiç değilse doğadaki çöpleride topluyoruz bir yerde oturduğumuzda yada gecerken sadece kendi çöpümüzü alıp gitmiyoruz bide daha önceden kalan çöpler vara onlarıda topluyoruz bu nedenle bence zararımızdan daha çok yararımız var....

ağaç kesmek derken ?? biz ağaçlara zarar gelmesın die vinçlerimizin çelik halatlarını bile bağlamıyoruz strap baglıyoruzkı kaldıgımız zaman ağaçlar çelik halattan zarar görmesın diye

lütfen kimse bilip bilmeden konusmasın yanlış anlamalara maal veriyorsunuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR