muratyesilbas
her ana erkek doğurur .her erkek usta olamaz...
Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası )
hocam adet fiyatı nedir
hocam adet fiyatı nedir
Bi ara benim konu da don lastiği bile geçmiştiozntan' Alıntı:Guzelim topigimi lastiğe bağladiniz dağilin bakayım
Serdar, Series 3 One-Ton pickuplar orjinal 9.00-16. Sadece makas küpeleri uzun.sesezgin' Alıntı:Serieslerin standardında cevirebildikleri en büyük lastik 7.50"16 görünüyor. Bende de 7.50"16 ozka knk26 var. Jantlarım ofsetsiz olduğu için içten sürtünme yaptı turu kısmak zorunda kaldım ve manevra kabiliyeti cok sınırlandı. Şu an 50 mm spacer alıp taktım yarın turu tekrar açtıracağım. Benim fikrim 9.00"16 lastik takmanız için yapmanız gerekenler malum 34inçe tekabül ediyor o boyut
1 makaslara kavis vermek
2 kavis verilen makasa göre uygun uzunlukta amortisor almak
3 Makaslar hazır ellenmişken burçlarını da değiştirmek
4 mutlaka ofsetli jant almak hatta spacer bile gerekebilir.
5 o lastiklerin atacağı çamur nedeni ile bir süre sonra dodik arayışına girmek
Romork lastiginin normal lastikten daha ağır olduğunu düşünürsek akslara ve difrensiyellere vereceği zararida hesaplayın derim.
Bakır kazanlı radyatör candır, bizimki delinse cortlardık plastik radyatörle...ozntan' Alıntı:Neyse konumuza donelim arkadaslar gecen gun aracimin radyatörü is yerime giderken motora giris bogazinin altindan catladi yada patladi oraya biseyler sarip suyu tamamlaya tamamlaya is yerine gittim orada da radyatoru soktum bir guzel tamir ettirdim benim radyator sariydi bu nedenlede altin varakla ustunu altini gozeneklere boyayi getirmeden bi guzel boyadim araplarin altin arabalari gibi oldu