TeşekkürleR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alikerem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,506

alikerem

Kamp I
Yer
ANKARA
Web
www.performancebilisim.com
Geçenlerde eniştemin L200 ile yaptıgı kazadan dolayı arac perte cıkmışdı Araç Çorum mitsubishi servisindeydi babamla eksper arkadaşı gitmişdi ama fotoğraf makineleri arızalandığı için aracın fotosunu vs çekememişler.

SAOLSUN Çorumdan İBRAHİM KUŞCU ABİM Aracın fotolarını çekip bana ulaştırdı. Kendisine çok çok tşk eder ve minnet duyarım. Mitsubishi servisinede tşk ederim

Bu arada araçda daha 500 km yol yapmamıs cooper lastikler vardı 1300lira ya almış eniştem onlarda araçla beraber gidicek eksper o lastiklerle aracı kayıt ettiği için :S

Araç ile ilgili Foto Atayım birde :smiley:

dscf4750.jpg

dscf4755.jpg

Etiketler

Ynt: TeşekkürleR

burila' Alıntı:
geçmiş olsun umarım içindekiler yaralanmamıştır

saolun 3 mühendis 1 baş mühendis vardı araçda 1 tane si uyuduğu için kapıdan fırlamış çok çizikleri vs vardı onlar geçiyormuş 1 tane kaburgası kırılmış biraz da ayağında derin yara varmış. Verilmiş sadakları varmış böyle bir kazadan ucuz kurtulmuşlar

cok geçmiş olsun dua etsinlerki altlarındaki araç arazi aracı ufak araç olsa hiç istenmeyen sonuçlar olurdu

unal' Alıntı:
cok geçmiş olsun dua etsinlerki altlarındaki araç arazi aracı ufak araç olsa hiç istenmeyen sonuçlar olurdu

aynen öyle zaten dualar korudu onları o fırlayan mühendisi arıyorlar bakıyorlar yok ortalıkda bir bakıyorlarki aracın altında
normal bir araç üstüne devrilse ezilir zaten sanrım polisler öldü diye cıkarmışlarda allahtan birşey olmamış yükseklikden dolayı

Ali Bey

Gezenbilir ailesi içinde bunlar normal şeyler.

Sizde gezenbilir ailesinden birisine yardım ettiğinizde ödeşmiş olacağız. :smiley:

Bende bu platformda bir çok soruma ve sorunuma yanıtlar alıyorum.

Bir çok değerli arkadaş burada bilgilerini tecrübelerini karşılık beklemeden paylaşıyorlar.

Bence güzel olan budur.

Bu forumun uzun yıllar devam etmesi dileğiyle

VX100LC' Alıntı:
Ali Bey

Gezenbilir ailesi içinde bunlar normal şeyler.

Sizde gezenbilir ailesinden birisine yardım ettiğinizde ödeşmiş olacağız. :smiley:

Bende bu platformda bir çok soruma ve sorunuma yanıtlar alıyorum.

Bir çok değerli arkadaş burada bilgilerini tecrübelerini karşılık beklemeden paylaşıyorlar.

Bence güzel olan budur.

Bu forumun uzun yıllar devam etmesi dileğiyle

aynen katılıyorum :smiley: dedim teşekkürümü nasıl belirtsem böyle birşey yaptım :smiley:

bu platform süper bir şekilde yerine oturmuş faydalı bilgi dolu :smiley:

herkese saygılar sevgiler ;)

Bu arada Pc hakkında sorunuz olursa herdaim yardımcı olmaya çalışırım :smiley: Pc nin her dalı üstüne hemen hemen :smiley:

Bu araç sizce pert değilmi ? eksper pert vs yazıyor sigorta birşeyler çeviriyor araç yapılıyor bu nasıl iş anlam veremiyorum

pert araçlara baktığımda internetden bizimkinden daha az hasarlı araçlar pert edilmiş :S:S

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,516
Kaydolan Son Üyemiz
Hasandiyet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR