Terios'a Uygun MT Lastik Sorunu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hudev Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,970

hudev

Kamp II
Yer
çerkezköy
herkeze merhabalar. terios kullanıcılarının en büyük sorunu.
sorunun çözümü için sizlerin fikirlerine ve yardımınıza ihtiyaç duyan bir çok kullanıcı var.biz araca mt lastik bulamıyoruz.önerisi olan varsa memnun oluruz.aracın orjinalliğini bozmadan ve yükseltme yapmadan kendi standartına yakın lastik uygulaması yapmak istiyoruz.vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler. araç 2006 sonu bir önceki kasa .lastik ölçüleri 205/ 70/ 15.tavsiyelerinizi bekliyoruz.

Etiketler
Ynt: Terios'a Uygun MT Lastik Sorunu?

cok zor bir ebat bu ebatta mt lastik türkiyeye getiren firma yok sanırım biz nivalara dahai mt lastik bulmakta zorlanıyoruz

terios un sıfırını kız arkadaşım aldı...birazda benim zorumla :D

az buçuk tahminlerimle aldırdım....ve hiçte ummadıgım bir performans sergiledi..

arazide ilk ben denedim..o da benim cj yi kullanmıştı.. (kader işte yoksa hiç vermezdim cj yi.. ;D )cj gezisinden aklımda kalan etaba soktum arabayı ve orta dif.. in farkını hisettirdi.ama gerçek offroad da yetersiz kaldı..

1.araç yere çok yakın
2.motoru arazide güçsüz
3.o araca göre bırakın M/t yi a/t lastik bile yok..

iş artılara gelecekse..
1.kilosu çok hafif
2.çok az yakıyor
3.ve bayagı fonksiyonel..

kullandıgınız terios un degerini bilin..fakat arazi donanımının henüz olmadıgınıda aklınızda çıkarmayın..

saygılarımla..

ancal lassa competus lastikler oluyo ama onlarda ne kadar iş görür bilemiyorum tabi ben sordum 170 lira tanesine dendi ama almadım hala araştırma faslındayım

herkeze selamlar.
arkadaşlar özellikle mt uygulamaları hakkında yardımlarınızı bekliyorum.ilginize teşekkür ederim.

merhabalar.
vitara aracımda bende competus kullanıyordum.daha sonra bfg at uyguladım çok daha memnunum.eğer uygun ebat bulabilirseniz bfg tercih edin derim.en azından sitedeki diğer başlıkları inceleyebilirsiniz.

herkeze iyi akşamlar 205/70/15 mt lastik olarak 3 ayrı markada buldum ama yerli lastikler değil
1 insa turbo SAHARA modeli
2 insa turbo DAKAR modeli
3 colway c-trax mud terrain
4 marix PUMA modeli
İnternette araştırmasını yaptım hepsinin205/70/15 modeli mevcut ama bu lastikleri türkiyede bulabilirmiyiz veya getittirme imkanımız varmı bilen arkadaşlar yol gösterirlerse sevinirim .!!!!!!!!!

clip_image001.jpg

clip_image002.jpg

clip_image003.jpg

clip_image004.jpg

nedense MT lastigin bu tarz kücük ölcülerini TR ye getirmiyor italatcı firmalar alt sınır 205/80/16 onu bile sınırlı sayıda getiriyorlar

selamm cezmi bey.aramıza hoşgeldiniz.sizi aramızda görmekten son derece memnun olduk.iyi günler.

bu resimlerdeki lastiklerden tr olsa hemen ama yok işte sitesine baktım ama yabancı neden tr ye gelmezki bunlar

hala çözemediğimiz arazi lastiği sorunu kış kapıya dayandı ama bulamıyoruz bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun bizlere lütfen

yaşar bey merhaba inşallah olumlu sonuç alırsınız.bende eski çalıştığım firmadaki arkadaşlarla yurt dışından getirtmeyi araştıracağım.fakat öncelikle yurt dışındaki detaylı adresini bilmem lazım.birde gümrük işlemleri ve masrafları nasıldır bilen varsa yardımcı olsun bilgi olarak.dünyanın çeşitli yerlerine iş seyahati yapan arkadaşlar var fakat onlarda gümrük işlemlerini bilmiyor.japonya,fransaitalya,almanya,ingiltere,brezilya,amerika,g.kore,pakistan.en sık gittikleri ülkeler benim aklıma gelenler.

[attachment=1]cooper türkiye discoverer stt.çelik motor. buradan bir sormak gerek.
bu ölçüleri suzuki88.mforos.com. diye bir sitede gördüm.205/70/15

image[2].jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR