Terios'a Uygun MT Lastik Sorunu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hudev Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,958
Ynt: Terios'a Uygun MT Lastik Sorunu?

Evet maalesef,biçok firma bu ebatlarda M/T yapmıyor,yapan 2-3 firmada getirmiyor.
Bu ebatlarda biraz zor.
Ya,mümkün olan en agresif (sadece desen değil,hamur yapısıda önemli) A/T
Ya,üretimde olan bir markanın yur dışında siparişi.
Yada,ebatsal değişim.

Başka çaresi yok gibi görünüyor.

Etiketler

galiba lassa competustan başka çare kalmıcak galiba bize hemde bir yıl ücretsiz yok servisi varmış aslında gayet mantıklı

Allah aşkına şimdi siz o lastiklerle bir yerde yolda kalacaksınız (yani yol sizin kalacağınız kadar kötü olacak kimse de sizi çekemeyecek ya da vinçle de çıkamayacaksınız) orada telefon çekecek ve sizin kaldığınız yerden gelip çekici sizi alacak mı ?
:D :D :D

güldürmeyin beni bizim gittiğimiz yerlere gitmez o çekiciler

yol yardımını fiyattan düşsünler bence

Arkadaşlar müjde ben buldum ve bu gün aldım 205/70/15 insa turbo special track istanbulda 4. leventte MEHMET BECCE abimiz yurtdışından getiriyor ilgilenirseniz http://www.4xfourart.com/ buyrun buradan irtibata geçin başka aramayın 205/70/15 olarak mt çamur lastiği yok inşallah az da olsa bulamayan arkadaşların derdine derman oluruz

Special_Track_LI.jpg

arkadaşlar lastik tek kelimeyle mükemmel çamurda kaçırma payı 0 patinaj çekme sorunu hiç yok almanızı tavsiye ederim ama ellerinde lastik kalmadı galiba irtibata geçerseniz kısa bir zaman içerisinde tekrar yurtdışından getittirecekler lastikler ispanyol malı kağuççuğu çok kaliteli fiyatıda 225 tl

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri