Terios'a Uygun Lastik Arıyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan terios37 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,727

terios37

Ana Kamp
Yer
kastamonu
2004 model teriosum var.orjinal lastik ölçüleri 205 70 15 ..ben aracımı yükseltme kiti uygulamadan azami olarak yükseltmek istiyorum. lastik ölçüleri olarak hangi ebat lastiği en azami yükseltme için kullanabilirim.ayrıca çamur v.b ağır arazi koşulları için aracıma hangi lastiği öneririsiniz.çünkü bizim ebatta falza bulunmuyor herhalde.şimdiden teşekkür ederim.sayg.

Etiketler
Ynt: Terios'a Uygun Lastik Arıyorum.

merhaba arkadaşım ben bu gün aldım 205/70/15 insa turbo special track istanbulda 4. leventte MEHMET BECCE abimiz yurtdışından getiriyor ilgilenirseniz http://www.4xfourart.com/ buyrun buradan irtibata geçin başka aramayın 205/70/15 olarak mt çamur lastiği yok

Special_Track_LI.jpg

cezmiler' Alıntı:
merhaba arkadaşım ben bu gün aldım 205/70/15 insa turbo special track istanbulda 4. leventte MEHMET BECCE abimiz yurtdışından getiriyor ilgilenirseniz http://www.4xfourart.com/ buyrun buradan irtibata geçin başka aramayın 205/70/15 olarak mt çamur lastiği yok

Merhaba

İnsa turbo bende düşünyorum tercübeleriniz nasıl?

arkadaşlar lastik tek kelimeyle mükemmel çamurda kaçırma payı 0 patinaj çekme sorunu hiç yok almanızı tavsiye ederim ama ellerinde lastik kalmadı galiba irtibata geçerseniz kısa bir zaman içerisinde tekrar yurtdışından getittirecekler lastikler ispanyol malı kağuççuğu çok kaliteli fiyatıda 225 tl

lastik konusunda verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.lastikleri eğer aracınıza taktıysanız yeni resimlerini siteye ekleyebilirseniz çok memnun olurum.zira bende aracıma aynı lastikleri takacağım.görünüş olarak teriosa nasıl olmuş çok merak ediyorum.şimdiden teşekkürler ....

Başka bir bayi kanalıyla Insa Turbo'nun asfaltta daha sessiz klasik mt deseni Dakar ve az daha agresif Sahara modelleri 195/80/15 ebatlarında Ocak başında Türkiye'de olacak.

Lastiğin fotoğrafı için http://www.insalastik.com/ ilgili siteye bakabilirsiniz. Ana sayfada karşınıza çıkan fotoğraf Sahara modeline ait.

damast' Alıntı:
Merhaba

İnsa turbo bende düşünyorum tercübeleriniz nasıl?

Ben 205/80/16 Special Track kullanıyorum. Daha önce Goodyear MTR kullandım. Islak asfaltta lastiği taktığımda özellikle normal şekilde kullanmaya başlamadan denedim. 40-50 km. süratlerde 4-5 panik fren denememin ancak bir keresinde lastikler kaydı. Onda da kontrollü şekilde.
Onun dışında yol kullanımında hafif bir uğultu duyabilirsiniz. Arazide daha iyisi kesik OK ve traktör lastiği.

Merhabalar yeni üyeyim, size yardımcı olamaycağım ama ben yardım istiyorum, ikinci el daihatsu terios almak istiyorum, araç nasıldır hiç bilmiyorum, bana bilgi lütfen alırken bu araç özelinde nelere dikkat etmeliyim..

sayın yeni üye arkadaş.terios konusunda bilgi istemişsiniz.ben 2,5 yıldır terios kullanıyorum.ve aracımdan çok ama çok memnunum.ilk olarak küçük şehir içinde park sorununuz olmuyor. ayrıca yakıtıda motoru 1,3 olduğu için makul seviyelerde. ayrıca 4x4 olması sebebiyle kaz kış çamur v.b zor koşullarda sıkıntı olmadan ilerleyebiliyorsunuz. ayrıca toyota ile kardeş kuruluş olduğu için toyotanın sağlamlığınıda taşıyor. size her bakımdan terios almanızı tavsiye ederim.

bir gün herkes terioslu olacak.... :-}}}}}}

Terios ile ilgili yorumlara katılmakla birlikte aşağıdaki linki incelemeniz faydalı olur kanaatindeyim...

http://www.daihatsuaskina.com/forum/terios-1-nesil.html?sid=9e09e9c1d6ada77355cef4829b70ffab

Herkese çok teşekkürler, benim için arazide dağ taş demeden kullanımı ve tabiiki herkesin istediği az yakıt tüketimi çok önemli, bu durumda 1. nesil terios mu, 2. nesil terios mu hangisini ve hangi modeli seçsem acaba??? hatta suzuki jimny'nin daha iyi olduğunu söyleyenler de var.

Ankara'dan merhaba,Teriosla ilgili olarak fikir alışverişi yapacak kadar sanırım üyemiz var ....

profil resmi.jpg

arkadaki spoyleri nerden bulabiliriz bendede aynı renk terios var.

bende o spoylerden takmak istiyorum.

yardımcı olursanız sevinirim.

canakkalede oturuyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR