terios alacaz karar veremedik!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat067 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,471
Ynt: terios alacaz karar veremedik!!!

selam bir arkadaşın tavsiyesiyle 2009 model gold bulduk araçta lpg yok fiyat 30750 den aşağı düşmüyorlar hata boya yok manuel vites lastikler yeni km 40 binde ... ama makyajlı model değil...
diğer bir araçta makyajlı olanı ve 15 binde silver modeli lpg yok 31bin tl otomatik vites... goldmu silvermi bu noktada bana bilgi verebilirmisiniz ...

Etiketler

Gold, donanım olarak Silver ' dan üstün bir araç. Daha ayrıntılı bilgi için daihatsu.com.tr adresini ziyaret etmenizi tavsiye ederim ...

hocam neye elimizi atsak kurutuyoz maşaallah adam golda ben 31750 dedim yanlış anlamışsın 30750 olmaz demiş benim arkadaş 31 vermiş gene olmaz demişler bizde vazgeçtik ...
bahtımıza artık hakkımızda hayırlısı olsun ....

Hayırlısı olsun, çok fazla kasmamak gerek. Biraz akışına bırakmakta fayda var ...

kasmamak gerek ama hanıma doğum gününde alacam dedim 3 ay geçti aha 14 şubat kapıda bu üç aydır ben ne çekiyom siz bir bilseniz 3 ayda 30 yaş yaşlandım desem yeri var dedim sana lada alayım resmi gösterdim az kalsın gada kurşununa gidiyorduk tabi ben işin şakasındayım ama hayırlısı olsun çevremizde hiç bu araçtan olmadığı için nedir ne değildir kaça alınır kaça satılır bilmiyoruz yoksaa şimdiye kadar çoktan bişeler olmuştu...

işte ladalar....

419598_10150527526693068_784818067_8904089_1883306303_n.jpg

ehh 14 şubatta geldi geçiyo biz hala terios alamadık nolecek bu iş bende anlamadım ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ;D ;D ;D ;D ;D

Murat bey sizin aradığınız bu araç.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-daihatsu-sahibinden-kazasiz-boyasiz-masrafsiz-2007-terios-71795974/detay/

yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim işte yeni aracım terios ve l200... ;)

06032012516.jpg

ben de doğa tutkuma yenik düşerek arabamı satıp , 2000 cc altı ,2006 model ve üstü ve 4 kapılı 4x4 araç düşünmeye karar verdim. aslında honda hrv nin 2006 modelleri tam aradığım araçtı ama diferansiyel kilidi olmadığı için biraz çamurda çakılır kalır illa diferansiyel kilidi olması lazım dediler. ben de duster ve terios arasında kaldım. dusterin bana göre tek artısı dizeli olması onların da ikinci eli 40.000 tlnin altında değil.

daihatsu teriosun otomatik olanında şan"zu"man sorunu yaşar mıyız? bu araçlarda toyota yaris motoru olduğunu okudum, bunlarda hız sabitleyici var mı? yoksa da toyotanın cruise control yazılımı yüklenebilir mi?

savaskarauz' Alıntı:
ben de doğa tutkuma yenik düşerek arabamı satıp , 2000 cc altı ,2006 model ve üstü ve 4 kapılı 4x4 araç düşünmeye karar verdim. aslında honda hrv nin 2006 modelleri tam aradığım araçtı ama diferansiyel kilidi olmadığı için biraz çamurda çakılır kalır illa diferansiyel kilidi olması lazım dediler. ben de duster ve terios arasında kaldım. dusterin bana göre tek artısı dizeli olması onların da ikinci eli 40.000 tlnin altında değil.

daihatsu teriosun otomatik olanında şan"zu"man sorunu yaşar mıyız? bu araçlarda toyota yaris motoru olduğunu okudum, bunlarda hız sabitleyici var mı? yoksa da toyotanın cruise control yazılımı yüklenebilir mi?

serkan bey merhaba ben terios alırken okadar kararsız kaldımki anlatamam...

öncelikle bayan kullanacak 4x4 olacak arıza vs çıkarmayacak bir araç baktık bu arada benim kendi kullandığım l200 var fakat ben olmuşken en azından l200 peşinden gidebilsin diye suzuki grand vitara bakmaya başladım... fakat hem model hem yakıt hemde vergi dezavantajı ortaya çıkıyordu... durum böyle olunca hem daha modelli hemde daha kullanışlı arazidede kullanmasakta olur ama genede 4x4 olsun diyerek teriosu aldım...
servsten öğrendiklerim 3 yıl garantisi varmış hala garnti devam etmekte motor toyota yarisle aynı triger vs yok standart bakımla 800bbin km yapar dediler...
kolay kolay arızası sorunu problemi olmazmış motor lpg ye uyumlu imiş takılmasında sakınca vs yokmuş... arazi kabiliyetide idare eder derecede....
bence arazide hoplayıp zıplayıp çamurda karda gezip offroad yapacaksanız offroad aracı alın buda arazi şanzımanı olan bir araç demektir...
arazi şanzımanı olan araçta grand vitaradır... bu araç terios duster honda gibi araçları arazide arkasına takar çeker götürür...offroad önceliğine göre yukardan aşaı sayıyorum...
1 grand vitara2.0
2.duster 1.5 dci
3 terios
4.honda..
ilk sıradan aşağı doğru offroada en uygundan uygun olmayana doğrudur kararınızı ona göre verin saygılar... ;)

Murat bey Teriosu arazide o kadar da hafife almayın :smiley: Kendisinden beklenenden daha iyi bana göre. Merkezi diferansiyel kilidi ve arkada LSD kilit var. Tabiki arazi var arazi var. Bizimkisi hafif arazi :smiley:

szt' Alıntı:
Murat bey Teriosu arazide o kadar da hafife almayın :smiley: Kendisinden beklenenden daha iyi bana göre. Merkezi diferansiyel kilidi ve arkada LSD kilit var. Tabiki arazi var arazi var. Bizimkisi hafif arazi :smiley:

hocam teriosun arazi sistemi gerçekten çok güzel fakat eksik kalan yanı motor gücü ve bu gücü torka çevirecek bir arazi şanzımanı yok 4h-4l seçeneğinin olmaması aracın zaten zayıf olan motoruna daha fazla yük binmesine sebeb oluyor .... mesela 15 cm kar olan ve binek bir aracın yolda kar yokken 1 vites çıkabildiği diklikteki bir yokuşta 3 denemede yokuşu çıkabilmesi teriosun motor gücünden kaynaklı dezavantajını doğuruyor yoksa 4x4 lük bir araç ben gayet beğendim saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR