Temmuzda HindistanM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan didem_81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,421

didem_81

Yeni Üye
Merhaba,
Bu yaz Temmuz ayı gibi 1 hafta- 10 günlük bir Hindistan seyahati yapmak istiyorum.. İlgilenen arkadaşlarla bir tur organize edebiliriz. Birkaç kişi olmak hem eğlenceli hem de güvenli olması açısından daha iyi olur kanaatindeyim.Katılımlarınızı bekliyorum.

Etiketler

Ynt: Temmuzda HindistanM

Evet ,haklı olabilirsin ama çalıştığımiçin ancak o dönemde 2 günden fazla tatil yapma imkanım var.

evet ama
bütçe nasıl olacak ?
otelde mi kalmayı düşünüyorsunuz?
eğer öyleyse nasıl bir otel?
rota nasıl olacak ?
bu bilgileri paylaşırmısınız ?

yoksa ben hindistana gidicem yanıma birisin bulayım sonra beraber bakarız bu konulara mı diyorsunuz ?

iran - afganistan - pakistan - hindistan - nepal rotasını ben de düşünüyorum ancak nisan veya mayıs gibi. bir hafta on gün kanaatimce az olur. daha önce giden arkadaşlarla çok sohbetlerim oldu. önce motor veya araç ile gitmeyi düşünürken şimdi otobüs ile gitmeyi planlıyorum. gerçi bu ara dakarı seyrederken gaza gelmiyor değilim :smiley:
bu rota çok bilindik ve çok defa denenmiş olması dolayısı ile içim rahat. bu konuda sormak istedikleriniz olur ise yardımcı olabilirim.

Hindistana giderken İran-afganistan rotası güvenlik açısından biraz sıkıntılı olabiliyomuş. Ben zaten Hindistan ve zamanım olursa sonrasında 2 gün için Nepal düşünüyorum. O sebeple uçakla direk Hindistan daha uyuyo bana.

Konaklama da net birşey yok, ama uzun süredir Hindistan gezileri organize eden bir bağlantı buldum, temuz döneminde 10 kişilik falan b ir gezi olması planlanıyor sanıyorum. Aşağı yukarı 1500 -1800 tl gibi bir maliyeti olacakmış.

didem merhaba,
temmuz ayı için hindistan planını şimdiden yapıyor olmana çok sevindim.
detayları karşılıklı konuşmak istersen sana mail adresimi veriyorum,
kiteg22@yahoo.com

SELAM BENDE TEMMUZ AYINDA YILLIK İZNİME HAK KAZANIYORUM ANCAK YURT DIŞI İÇİN HERHENGİ BİR FİKRİM YOK ŞARTLAR VE ZAMANLAMA UYGUN OLURSA GÖRÜŞÜP ANLAŞTIĞIMIZ TAKDİRDE HİNdiSTANDA GÜZEL OLABİLİR BEN AVRUPA SEYHATİ İSTİYORUM ASLINDA GÖRÜŞMEK İSTERSEN Kİ HENÜZ ÇOK ERKEN AMA KONUŞABİLİRİZ mail adresimi verebilirim hoşçakal

alming' Alıntı:
SELAM BENDE TEMMUZ AYINDA YILLIK İZNİME HAK KAZANIYORUM ANCAK YURT DIŞI İÇİN HERHENGİ BİR FİKRİM YOK ŞARTLAR VE ZAMANLAMA UYGUN OLURSA GÖRÜŞÜP ANLAŞTIĞIMIZ TAKDİRDE HİNdiSTANDA GÜZEL OLABİLİR BEN AVRUPA SEYHATİ İSTİYORUM ASLINDA GÖRÜŞMEK İSTERSEN Kİ HENÜZ ÇOK ERKEN AMA KONUŞABİLİRİZ mail adresimi verebilirim hoşçakal

Mail adresini alabilirsem iletişime geçeyim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR