Temiz Suzuki Vitara - SATILDI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilyasfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,753

ilyasfb

Kamp II
Merhaba arkadaşlar aracım füme renk 94 model 3 kapı kısa şase olup DEGİŞENİ BOYASI olmayan tertemiz bir araçtır.(sag arka çamurlukta acuş içi kadar boya hariç buna boya denirse) araç sıfır alındıgından beri full SERVİS BAKIMLI ahmet mehemet usta gezmemiş servis dışında işlem yapılmamış olup teyitleri alınabilir, Ben ilanlara baktım benimki kadar orjinal ve donanımlı vitara göremedim exstra özeliklerini saymıyorum daha, arazide offroad da kullanılmış bitik ve 3 kere toplanmış araçlarala karıştırmayın lütfen araç orjinal JAPONdur. Bunun ne demek oldugunu suzukiciler iyi bilir aracımda en ufak yag sızması dahil masraf bulana fiyatından düşücem tirger-baskı balata vsvs. tüm bakımları yeni yapıldı özel bi sebebimden dolayaı satmak zorunda kaldıgım için satıyorum kısaca böyle detaylar için sahibinden com dan bakabilirsiniz ilan no: 28898422 ilanı yeni verdim 1 saat içinde aktif olur saygılarımla ilyas bikliç :0506 780 88 00 fiyat 15.750

Etiketler

Ynt: Temiz Suzuki Vitara - SATILDI

çok merak ettim aracınızı hayırlısı olsun aktif olunca resimlere vs ye bakcam,tekrar hayırlı satışlar dilerim

ilyas merhaba.
hayırlı satışlar.
inceledim. 10 numara bir araç .
umarım site içerisinde kalır.

(yarın izinliyim pozantı şekerpınarına gidecem. Artık çamur kalmadı. birazda toza bulanalım)

sevgiler.

ahmet abim
güzel görüşlerin için çok teşekürler bu arabayı almadan önce çok bekledim çok araştırdım biliyosun sende hep beni firenledin bekle bekle diye :D gerçekten bekledigime degen bir aracım oldu ama zaman şartlar aracı satmama sebep oldu hayırlsı olsun diyelim sanada iyi gezmeler fazla yorma ihtiyarı :smiley: selamlar

aracınız oladukca iyi gözüküyor ama bence tek kusuru var lpg li olması keyif için hobi için alınacak arabada lpg biraz gereksiz kaçıyor bence

ama lpg li araç tercih edecek arkadaslarda muhakkak vardır size iyi satışlar olsun inşaallah

Bence lpg olması çok büyük avantaj lpg siz yakıtı çok çok fazla olur 1.6cc tüple dahi şehir içi 200bin yakıyo lpg siz bu tip araçlara binebilecek arkadaş kaldıysa helal olsun derim kaldıki bir araca lpg taktırmak işletmek baya zahmetli bir iş bu anlamdada karlı alan arkadaş , lpg de 1yıl önce takıldı zaten herhangibir yıpranma söz konusu degil (aracı ilana koyduktan 2 saat sonra sattım fakat iyi niyetle arkadaşın ricası üzerine kredi çekmesi için bügün müsade ettim ama fiyatın tamamını çekmeyince kaldı hayırlısı sanırım 1-2günde satılır çünkü araça çok fazla talep var bunun nedenide modellerine göre oldukça temiz olması)herkese hayırlı satışlar

hayırlısı olsun. alanın başını ağrıtmayacak on numara bir araç sattın.

Teşekürler arkadaşlar araç zaten çok temizdi off road la jiple dahi alakası olmayan bi arkadaş aldı arkadaşla sadece tesadüfen benzinlige gittik binince araca hasta oldu tabir caizse hatta opel astra alcakken benim araca talip oldu enteresan oldu ama komşum aldı :smiley: arabam gözümün önünde tek kötülügü o oldu ;D ;D aracı sattım ama halen arıyan soran çok kişi var darısı diger arkadaşıma bu arada aracını satmak istiyen arkadaşım aracın land rover mi tam anlıyamadım disco ise talip olacak arkadaşım var :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58329.0

satılık araç bu buda bir suzuki ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58329.0

satılık araç bu buda bir suzuki ;D ;D ;D
Araç güzel fakat bizi aşar hocam satışa devam et sen biz mani olmayak ;D ;D ;D arkandayız :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR