Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
araç lpg li iken internette ilan aktif olduktan 2 saat sonra satıldı ama kredisi çıkmadı sonra 1 haftada satıldı yani bir araç daha hızlı nası satılır ;D ;D lpg olmadan 30dk damı satılcaktı sonuçta 94 model araç ben şuan sıfır araç aldım bügün lpg taktırdım çokta menunum aracı satarkende en az 1.500tl üsütüne satıcagımdan emin olun selamlar
ilyas bey yeni aracınız hayırlı olsun vitaradan sonra ne aldınız çok merak ettim ben şahsen vitaradan sonra hangi arabaya binebilirim düşünemiyorum bile
Merhaba suat bey
vitara gerçekten çok güzel bir araba 5yıl hayalini sürdükten sonra gözümü karartıp vitara aldım aslında ufak arzalar dışında genel hattı ile memnun kaldım arazi offroad merakım olmadıgından sadece karavan çekiyim diye almıştım yannız araç güzel saglam sözüm yok fakat vitaradan biz ailecek hiç konfor alamadık arkada oturanların canı çıkıyo sallanmaktan her çukurda sallanmaktan bıktık 1-2 kere uzun yol yaptım baya yorucu oldu tamam binek araçla kıyaslamıyorum ama bana göre degil dedim geniş rahat ekonomik bir araç almaya karar verdim bu arada arkadaşımın sıfır fiat lineasını 1 hafta kullanma şansım oldu yurt dışına çıkarken bana bıraktı ve linea tutkum başladı başlarda bende herkes gibi ön yargıile yanaştım fiat filan diye küçümsedim ama araç mükemmel yol tutuşu özelikleri hoşuma gitti bende gözümü karartıp linea aldım yeni aldıgım linea ile hafta sonu bolu ya gittim 140km hızla gidiyorum en ufak ses dahi içine gelmiyo araçta sürücü ses tanıma özelligi var resmen konuşuyosunuz siz nederseniz onu yapıyo teyp aç diyosunuz açıyo cep tel gelen msj ları sesli okuyo farları yükselt diyosunuz yapıyo usp çıkışlı orjinal teypi filan var vsvs saymakla bitmez 1.4 fıre dınamik modeli bendeki şuan tüple ne yakıyo biliyomusunuz inamıcaksınız ama gerçek 1400kg araba şehir içinde 120-140tl yakıyo vitara ile 55tl gazla 250km zor yaparken bu araç 400km yapıyo ve arkamda oturanın dizleri bana deymiyo bagaj ise tam 3 yetişkin insanın girecegi büyüklükte amartüsörler mütiş kasisleri hissetmiyosunuz bile bunu denedik içeceklerimizi bardaklıga koyup neredeyse sıfır doldurduk ve en bozuk yolda bile 1 damla dökülmedi kısaca ben jip ve suzuki hayalım için vitara aldım karavan çekiyim diye ama bana göre degilmiş anladım şuan çıkıp istanbula gitsem hiç yorulmadan keyifle giderim vitara için aynı şeyleri söyleyemem ne kadar iyi araba olursa olsun metal yorgunlugu denen bişey var ben bu açıdan pek güvenemiyorum bakımlı olsun heryere gider mentıgınada katılmıyorum ben antalya ya gittim aracım full bakımlı a-z ye kadar ama orda marş basmadı neymiş kömürü bitmiş tatlin 2günü rezil geçti bu yüzden ben biraz yeni araç taraftarıyım imkanım olsa jip gene alırım ama lüks model olurdu onuda alamadıgıma göre bana uygun araç bu kısaca ben çok memnunum bu araçlar farklı kulvarlarda araçlar tercih meselesi diyelim sizede tavsiye ederim görüşmek üzere selamlar
ilyas merhaba;biz yoldan çıkmaya çalışıyoruz sen bizi yola getirmeye çalışıyorsun. yola geleceksen lineaya , yoldan çıkacaksan vitaraya bineceksin . iyi günlerde kazasız belasız ve en önemlisi MASRAFSIZ kullanman dileğiyle.