Telsiz Buldum !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,354

Etiketler

Ynt: Telsiz Buldum !

umutkaptan' Alıntı:
yakınbiryerlerde değilsin ki yardımcı olalım ozaman şöyle yapalım.

Telsiz ve radyo amatörleri cemiyeti balıkesir şube başkanına ait bilgiler aşağıdadır.

BALIKESİR İsmail CİMPİR Atatepe Ticaret Odası Sosyal Tesisleri yanı, Çamlık Mevkii BALIKESİR 532 6437846

Kendisi CB antenin şehrinizde nerde bulunacağını ve bakımı yaptırmak için eln. ustası konusunda yardımcı olabilir.

TRAC Gölcük Şube başkanı umut ÖCAL TA2MKO

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Balıkesire 100 km uzaklıktayım maalesef. Çeki demirine proje çizdirmek için bir ara gideceğim, bu işide hallederim. Sağlıkla kalın... Umut...

kasirga1' Alıntı:
arkadaşım merhaba telsiz anteni için yardımcı olabilirim tel:05322471926
Merhabalar geçen forumda okumuştum. Tarihi eski olduğu için yazılanların bitmiştir diye düşündüm. Ben de istiyorum o meşhur antenlerden. Kargoyla gönderme imkanınız var mı? Ödemeyi nasıl yapmam gerekiyor? Buradan bilgilendirirseniz sevinirm. İhtiyacı olanlardan bilmiş olur. Teşekkürler... Umut...

sword7' Alıntı:
Merhabalar geçen forumda okumuştum. Tarihi eski olduğu için yazılanların bitmiştir diye düşündüm. Ben de istiyorum o meşhur antenlerden. Kargoyla gönderme imkanınız var mı? Ödemeyi nasıl yapmam gerekiyor? Buradan bilgilendirirseniz sevinirm. İhtiyacı olanlardan bilmiş olur. Teşekkürler... Umut...

kargonuz hazır bugün veriyorum

Mezzy' Alıntı:
En kötü nükleer savaşta kullanırsın :smiley:) Baknz Terminatör 3 - sığınak sahnesi, Transformers 1 - barajın altındaki sığınak.

Vay be....
Bildiğim kadarıyla vos vos larda radyoaktif zehirlenme felan olmuyomuş, doğru mudur? :smiley:

arkadaşlar cb herçeşit telsizlerle ilgili tamis veyedek parça konusunda yardımcı olurum rem_elektronik@hotmail.com

sword7' Alıntı:
Bir iki saat içinde bende havaleyi yapmış olurum. Teşekkürler...
Rica ederim güle güle kullanın telsiz ile ilgili bir sıkıntınız olursa her zaman yerdımcı olmaya çalışırım

kasirga1' Alıntı:
Rica ederim güle güle kullanın telsiz ile ilgili bir sıkıntınız olursa her zaman yerdımcı olmaya çalışırım

Ben teşekkür ederim. Telsizim umarım arızalı değildir de gönderdiğiniz anten ile kullanmam mümkün olur. Yoksa yeni bir telsiz almak durumunda kalacağım. Saygılar... Umut...

sword7' Alıntı:
Ben teşekkür ederim. Telsizim umarım arızalı değildir de gönderdiğiniz anten ile kullanmam mümkün olur. Yoksa yeni bir telsiz almak durumunda kalacağım. Saygılar... Umut...
Umut bey telsizinizde bir arıza söz konusu olursa tamir veya yeni bir telsiz konusundada yardımcı olurum bilginiz olsun

kasirga1' Alıntı:
Umut bey telsizinizde bir arıza söz konusu olursa tamir veya yeni bir telsiz konusundada yardımcı olurum bilginiz olsun

Kargodan alamadım bu gün anteni. En kısa zamanda telsizle birlikte deneyip bir sorun olursa size döneceğim. Teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,852
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

SON KONULAR

Geri