Telekom' dan Defender 110 (TDI)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan byted1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,077

byted1

Ana Kamp
Yer
İzmir
Arkadaşlar, araçlar aşağıda...

1- 09 FT 154 Land-Rover(Tdi) Diesel 110-111F 4x4 Arazi(trafikten çekme bel.) 1998 10.500-TL+KDV
2- 81 AT 843 Land-Rover(Tdi) Diesel 110-111F 4x4 Arazi(trafikten çekme bel.) 1997 10.500-TL+KDV
3- 06 BT 7970 Land-Rover(Tdi) Diesel 110-111F 4x4 Arazi(trafikten çekme bel.) 1998 10.500-TL+KDV
4- 34 AE 0067 Land-Rover(Tdi) Diesel 110-111F 4x4 Arazi(trafikten çekme bel.) 1997 10.500-TL+KDV

İhale ilanına buradan ulaşabilirsiniz.
;D
http://www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/guncel/tthakkinda/ihaleilani/2010/mart/ilmudurlugu/Ankara-Bolge-Mudurlugu-Arac-ve-Is-Makinesi-Satis-Ihalesi.pdf

Etiketler
Ynt: Telekom' dan Defender 110 (TDI)

murat bey bilgilendirmeniz için teşekkürler araç almak isteyen arkadaşlar umarım haberdar olurlar istedikleri araçları istedikleri fiyattan alırlar bakalım kaç liradan sonuçlanacak

simurg2' Alıntı:
murat bey bilgilendirmeniz için teşekkürler araç almak isteyen arkadaşlar umarım haberdar olurlar istedikleri araçları istedikleri fiyattan alırlar bakalım kaç liradan sonuçlanacak

Ben teşekkür ederim Erkan bey, umarım dediğiniz gibi, bu araçlardan arayan arkadaşlarımız istedikleri fiyatlara sahip olurlar...

Ben Telekom'dan Unimog bekliyorum ;D

Engin bey 1998 model 300tdi defenderiçin çok para olmasa heralde (tabiki aracın motor kapaporta durumuda önemli motor kaportaya 10.000 masraf olsa 35.000 tl ye 1998 300tdi defendere sahip olunacak araçlarda kilima varmı acaba )

güzel güzel bu tdi lar piyasada çoğalsın v8 ler çoğalsınki fiyatlar olması gereken yerlere gelsin

simurg2' Alıntı:
Engin bey 1998 model 300tdi defenderiçin çok para olmasa heralde (tabiki aracın motor kapaporta durumuda önemli motor kaportaya 10.000 masraf olsa 35.000 tl ye 1998 300tdi defendere sahip olunacak araçlarda kilima varmı acaba )

Defender için 1987 model de bir 1998 model de... eğer; (dediğiniz gibi) kaporta - şase vs düzgünse, ve de çok fazla bakım masrafı çıkarmayacak durumdaysa; alınır...

Ben yine de almazdım. Sahibinden 25'e jantlı, vinçli, kilitli düzgün durumda 300TDI defender bulabileceğinizi düşünüyorum.

merhaba :smiley: aranıza hep katılmak istemiştim ama defender sahibi oldugumda. ve 24 yasında üniversite öğrencisiyim. bu ihale için o kadar umutlanmıştımki; '' yeni bir land rover daha doguyor'' baslıgı altında sizlerinde yardımlarınızla güzel bir defender sahibi olucaktım. ama ne yazıkki bugünkü ihalede (06 plakalı araç için söylüyorum) yazım hatamız yüzünden defender sahibi olamadım. araç 12.100 tl ye satılmıştır. alana hayırlı olsun. iyi günlerde kullanması dileğiyle. umarım bir gün benimde sizlerin arasına defenderimle katılma sansım olur :(

arkadaşım seni adına üzüldüm kısmet değilmiş 12.100+18 kdv oda yaklaşık 14.100 eder yanlışsam düzeltin

yapma yaa senin adına üzülüdüm
fiyat ta mükemmel ötesi olmuş
umarım bir satıcı almamış defender hayranı bir kullanıcı almıştır .

ne durumda oldugunu bilmediginiz td motorlu araclara 15 000 para vermek sizce mantiklimi?

Off_Road' Alıntı:
98 Tdi icin gerekiyorsa motor revizyonununu dusunsek bile bence mantiksiz degil .....

motorla bitmeyecekki, kamu araclari kaporta, ic doseme, ve yurur aksam tamamen bitik olarak cikiyor genelde. sanzuman da revize edilicek buyuk ihtimalle. bunlari ust uste koyarsaniz zaten piyasada baya temiz 300 tdi lardan alabilirsiniz. ama iceriden haber alip motoru sanzumani masrafsiz bir tane alinirsa o zaman mantikli olabilir. Geneldede oyle araclar bizim gibilere kalmiyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR