Teknik Sorun ve Sitenin Kapalı Kalması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,376

YOL

SEDAT AÇIL
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
Merhaba arkadaşlar,

Veritabanımızın büyüklüğünden ve aşırı yoğunluğundan dolayı önceki gün sunucularımızda bir takım hatalar oluşmuş ve sitemiz malesef bir süre kapalı kalmıştır. Dün gece itibariyle sorun kısmen giderildi, sitenin işleyişini engellemeyen bazı ufak tefek sorunları da bu gece itibariyle bitirmiş olacağız. Yaşanan aksaklıktan dolayı kusurumuza bakmayacağınızı umut ediyorum :smiley:

Sağlıcakla,
Sedat

Etiketler
Ynt: Teknik Sorun ve Sitenin Kapalı Kalması

Sedat hocam sorunun giderilmesine sevindim hayatımızda bir boşluk oldu pisikolojımiz bozuldu üzüntüden haberde alamadık ben şu anda karadenizdeyim burdan tüm dostlara slm

Dursun hocam selamlar, arayarak ya da mail atarak halimizi hatrımızı ve sitedeki sorunu soran tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. 3 günlük yoğun bir uğraştan sonra sorun nihayet çözüldü, hepimize geçmiş olsun :smiley:

Teşekkürler , değerli site yöneticilerimiz

Heleşükür.Sitemize kavuştuk.Meğer ne fena bağımlılık yapmışta farkına varmamışım.Değerli site yönetimine gayret ve çalışmalarından dolayı çok çok teşekkürler.Eminim çok sıkıntı çekmişlerdir.

Ynt: Teşekkürler , değerli site yöneticilerimiz

valla bağımlılık olmuş kaç gündür giremeyince canım sıkılmıştı...

ellerinize sağlık

Hayatımızda bir boşluk oldu yahu site olmayınca :smiley:

Geçmiş olsun. Meğer ne çok alışmışız :smiley:

Oh be nihayet sonunda sitemize kavuştuk.Ben fena bağlanmışımda haberim yokmuş gezenbilirsizlikten psikolojim bozuldu eşim ve çocuklarım isyan ettiler.Sitemizi tekrar bizlere kavuşturan tüm değerli site yönetimine gayret ve çabalarından dolayı çok teşekkür ederim.

oh be, şükür. sonunda kaldığımız yerden devam.. benimde baya bi canım sıkılmıştı, sevindim.

eşim 4-5 gündür bayram yapıyordu oooohhhhh canıma değsin bilgisayarda yok otur benimle zaman geçiir diye şimdi üzülecek :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR