Teknik Malzeme Soruları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,964
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Teknik Malzeme Soruları

Gene yeni sorularla sizlerleyim.

sizlerin tavsiyeleri doğrultusunda. Bot araştırmalarımı sürdürüp. Üç yeni marka ve modele ulaştım. Yorumlarınızı bekliyorum :smiley:

1. Quartz II GTX (150)

2. ZAMBERLAN SCOUT GTX (220)

3. SALOMON - ALP 6 SCS GTX ( Bay ) (240)

4. BESTARD SPIRIT K

Photos Alıntı : Daghtash.com - Alpinist.com.tr

Quartz II GTX.jpg

ZAMBERLAN SCOUT GT.jpg

SALOMON - ALP 6 SCS GTX ( Bay ).jpg

Etiketler

3 nolu Resimde ki Salomon Alp6 SCS diyorum.

* Burunda ve yanlarda tam çarşak bant. (Doğa ortamında ki taşların deriyi çizmesi ve kesmesini engeller)

* Saya bölümünde çok az dikiş. ( Patlayacak dikiş sayısı çok az - Diğerleri bol bol dikişli)

Murat üstadım Bunun fiyatı (250) ( Peşin) diğer modellerin yanına parantez içinde yazan rakamlarda fiyatları. Pazarlık yapıp ( sadece zerin hanım tanıyan burayı oda ne kadar etkilidir bu mağzada bilmiyorum. Başka varsa bilmiyorum yada tanışmadık tanıdık vasıtasıylada menfaatli olabilir aslında ) daha uygun bir fiyata almaya çalışıcam ama beni üzmüycek bir bota benziyor. bunu deneme şansım olmadı en yakın zamanda deniyip çözücem uzadı çünkü :smiley:

Birde ricam bu sayfaları gezip burda benim gözümden kaçan modeller olabilir Tavsiye etmeniz. Bu siteler ankaradaki mağzalar avantajıda gidip görebileceğim ve denebileceğim yerlere ait olması.

Ankarada Doğa sporları ile ilgili Kapsamlı Malzemeri satın alabileceğiniz mağzaların web adresleri ( Zerrin hanımın tavsiyleridir. İsimlerini ve bulundukarı semti vermişti bende web sayfalarını sunıyim. )

1 www.alpinist.com.tr

2. www.daghdash.com

3. www.bahriyeli.com.tr     

Şu linktekini yakından denesene ,

http://www.alpinist.com.tr/prod.asp?id=297

194 lira .

Merhaba Jazz

The North Face uyku tulumunun birçok çeşidi bulunmakta ve marka olarakta oldukça iyi ürünleri var. Kışlık almak istiyorsan tavsiyem The North Face Snowshoe. Fiyatı 160 Usd civarında.

Trekkingte buttonlara ne kadar ihtiyaç vardır. İlk faaliyetlerimde gerekli olur mu?

Teşekkürler...

Kamp yükü ile ağır çanta taşırken baton kullanmak şart.
Günübirlik doğa yürüyüşlerine gelince dik tırmanışlar içeren bir etkinlikte de faydalı olur.
Yine de Doğa Yürüyüşlerin de belli bir tecrübe elde ettikten sonra Baton kullanmanızı tavsiye edebilirim.
Dik bir çarşaklı yamaç inişinde kullanmayı yeni yeni öğrendiğiniz Baton başınızı ağrıtabilir.
Baton kullanmanın da öğrenilecek şeyi mi var demeyin ama.
;D

Baton Kullanımı ile ilgili ayrıntılı bir yazıyı ;

http://www.deretepe.org/index_dosyalar/page0012.htm adresinde okuyabilirsiniz.

İlhan' Alıntı:
Merhaba Jazz

The North Face uyku tulumunun birçok çeşidi bulunmakta ve marka olarakta oldukça iyi ürünleri var. Kışlık almak istiyorsan tavsiyem The North Face Snowshoe. Fiyatı 160 Usd civarında.

Teşekkürler

JARGONDEATH DEMİŞKİ: Herkeslere hayırlı akşamlar olsun . Bugün Ankaranın yeni gözde alışveriş merkezlerinden Antares 'deydim Merrell marka treking ayakkabıları satan intersport mağzasında inceleme fırsatım oldu. Kullanan yada marka hakkında bilgisi olan varsa bilgi verebilirmi ?

Yazın treking Yürüyüşlerinde kullanılmak üzere Kışında olabilir

- Arkadaşım merrel alabileceğin en sağlam ayakkabılardan biridir. Bende 2 çift yazlık 1 çift kışlık olmak üzere topam 3 çift trekking ayakkabısı var. Ben beden eğitimi öğretmeniyim ve derslerimde bu ayakkabıları giyiyorum. Ne su nede güneş bu ayakkabıları eskitemedi. ayrıca 2 ay boyunca futbol ünitesinde top oynadım. kışlık olanını 3 yıldır giyiyorum. Hepside mükemmel rahatlık ve sağlamlıklta.

herkese merhaba

ilk defa trekking sporuna katılacağım ve sırt çantamda ne gibi malzemeler olmalı nasıl kıyafetleri tercih etmeliyim
izmir deikamet etmekteyim ve 25km dağlık bir alanda yürüyüşümüz var

Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum herkese kolay gelsin

Dufpanla,

İlk defa katılacağın bir doğa yürüyüşünde 25 km mesafeyi nasıl alacaksın ??

Yürüyüş yada kamp sırasında yanında ilk yardım çantası taşıyan var mı?

Ben bu ayrıntının oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle hacim olarak küçük bir ilkyardım çantası oluşturmak için neler almalıyız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri