Tek Bir Hayat Var; Onu Yaşa - LR Series 1976

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şenol cefakar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,856

Etiketler
Ynt: Tek Bir Hayat Var; Onu Yaşa - LR Series 1976

İyi akşamlar,
tüm iyi dilekleriniz için teşekürler

yapılan işler
1- sökülebilecek tüm cıvatasına kadar söküm işlemi
2-şasenin kumlanması
3-değişmesi gerekenlerin değişimi
4-yeni kaporta parcalarının imalatı
5-boya ve toplama işlemi

sonuç= yeniden hayat verme bu olsa gerek

Series' ları oldum bittim sevmişimdir, canlı yaşayan biri gibi araçlar, belkide çocukluğumuzda etrafta ve TV de en çok gördüğümüz 4x4 araç olmasındandır.
Tebrik ederim çok güzel olmuş aracınız, emeğinize sağlık. murat

bende çok beğendim. işin asıl zoru o işe başlamaya karar vermekte. ben cesaret edemezdim. tebrikler..

Tebrik ediyorum harika bir araç ortaya çıkmış sanki yeni banttan inmiş gibi...

Güle güle kullanın...

Emektar 76,kıymetini bilen ellerde gerçek degerini bulmuş.Tebrikler. Güle güle kullanın.

Vaaayyyyyyyyyyyy beeehhh... kemiklerine ve iliklerine kadar savaşçı bir araç olmuş. ölümden dönüp hayata tutunmak için epey savaş vermiş.

Emeğinize sağlık .Çok güzel bir araç olmuş..Güzel günlerde kullanın..

Asıl merak ettiğim konu.Aracı yaptırdıktan sonra eski sahibine götürseniz nasıl bir tepki alırsınız :smiley: aracı geri istermi acaba :smiley:

mucize yaratmışsınız,tv deki programlar gibi olmuş harabeyi alıp günümüze kazandırmışsınız emeğinize sağlık nazardan korusun diye boncuk benden olsun

2009-12-29_084631.jpg

Demek ki... Eğer sabır ve arzunuz varsa herşey mümkün, ben asla bu sonucu hayal edipte böyle bir çabaya girmezdim diye düşünüyorum...
Sadece bir şeyi merak ettim araç sizdeydi ve zamanla böyle yıprandımı, ypksa böyle iken " ben bunu adam ederim " diye satın alıp, hayalinizi mi gerçekleştirdiniz???
Bide ne kadara mal oldu ;) :eek: (özel mesaj da olur :p )

Forumda genellikle söyle derler: 'Araç toplamanın astarı yüzünden pahalıdır. Öngörülenden daha fazla para ve emek kaybına yol açar. Onun yerine toplanmış bir araç alın'... Ama sizin gibiler de olmasa bu araçların yeri metal eritme potası olurdu. Bir efsaneyi hayata döndürdüğünüz için tebrikler.

İyi akşamlar,
tüm iyi dilekler ve görüşler için teşekkürler.
ben zaten 10 yıllık land kullanıcısıyım, günlük olarak 1960 model landımı kullanıyorum.bir arkadaşım bu aracı görmüş bana haber
verdi bende gittim aldım ve bu hale getirdim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR