Tecrübeli Arkadaşların Tavsiyesine İhtiyacım Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan imhotep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,505
Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Tavsiyesine İhtiyacım Var

bel ağrısı hariç geri kalan kısmı gerçekten süper, bazı anlar vardır çok sıkıntılı gibi görünebilir, ama hayatında o tür anlar sınırlıdır, istesende tekrar yaşayamazsın ve ömür boyu unutamaz, yeri geldiğinde burdaki gibi çok güzel bir anı olarak anlatırsınız ve hayalinizde tekrar o günlere dönersiniz. sizin kide öyle bir anı.

tavsiyeler için çok teşkkürler, başlangıç için jeep le başedemem sanırım. lada ile acemiliği atlatmak en güzeli gibi sanki,

Etiketler

imhotep34' Alıntı:
bel ağrısı hariç geri kalan kısmı gerçekten süper, bazı anlar vardır çok sıkıntılı gibi görünebilir, ama hayatında o tür anlar sınırlıdır, istesende tekrar yaşayamazsın ve ömür boyu unutamaz, yeri geldiğinde burdaki gibi çok güzel bir anı olarak anlatırsınız ve hayalinizde tekrar o günlere dönersiniz. sizin kide öyle bir anı.

tavsiyeler için çok teşkkürler, başlangıç için jeep le başedemem sanırım. lada ile acemiliği atlatmak en güzeli gibi sanki,

Evet o anlar çok sıkıntı çekiyorsunuz ancak anı olarak kalıyor. Bence lada değilde temiz tek kapı vitara ile başlayın bence. Tabiki karar sizin.

imhotep34' Alıntı:

Evet o anlar çok sıkıntı çekiyorsunuz ancak anı olarak kalıyor. Bence lada değilde temiz tek kapı vitara ile başlayın bence. Tabiki karar sizin.

Suzuki grubuyla başlamanız fikrine ben de katılıyorum.

niva61' Alıntı:

aslında bana göre de vitera güzel gibi duruyor ama, kiralıkdan çıkma veya işe yaramaz sorunlu araba ile karşılaşmaktan çekiniyorum

Evet bu konuda ki çekingenizde haklısınız ancak paranız nakitse ve acele etmeden internetten araba pazarından çok temiz bir vitara bulabilirsiniz. Aracı ararken de bir yandan da servis konusunu araştırın aklına yatan bir araba oldugunda yetkili servinde 100-150 tl arasında kopmle seceresini çıkarttırabilirsiniz.

Seçiminiz japon markası oldugu için lada ya göre temiz bulma şansınız daha çok. Ladaya göre de çok çünkü nivaların çogunlugu avda kullanılıyor. Vitaralar ise şehir içinde daha çok kullanılıyor.

Benim nivanın bakımlarından çok canım yandıgı için sizi çok iyi anlıyorum. Bende nivayı sattıktan sonra araba pazarında ilk sahibinden 93 model tek kapılı beyaz hatasız bir vitara bulmuştum. Sahibi eşine almıştı ve hiç yıpranmamıştı. Ancak o zaman nakit para çıkaramadığım için alamamıştım ve hala içimde uhtesi kalmışır. Sizde iyi bir araştırm ile temiz bir vitara bulabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR