Ynt: Teardrop trailer (YUMU)
İnsanın büyüklerinden böyle övgüler alması gerçekten çok güzel teşekkür ederim,
Ben bu sitedeki karavan imalatlarından çok faydalandım,başkalarıda benim yaptıklarımdan faydalansın istedim,böylelikle de paylaşıma başladım
Cavit abi ben gerçekten mesleğimi yapmaktan büyük zevk alıyorum ,bu karavanıda zevkle yapıyorum,Allah herkeze böyle keyf alıcağı işler nasip etsin
Devam...
Bugün hafta sonu çalışma günü
,biraz çamurluklar ile uğraştım,karavan onlarsız biraz çıplak duruyor
Önce ayar sonra boya...
Tamponları biraz daha uzun tutsaydım uçardı herhalde
Yaptığım denge ayaklarının maaşallahı var, çok sağlam olmuş römork tekerler olmadan ayakta durabiliyor,lastik patladığında krikoya gerek kalmayacak
Birazda ek yerlerinin hem sızdırmazlığını sağlamak hemde güzel bir görünüm sağlamaya geldi
Alttaki alüminyuma benzer başka bir seri alüminyum, yat malzemeleri satan sitelerde metresi 16 tl gibi bir rakama satılmakta,yani tam boy (6 metre) 96tl+kargo, içerisine takılan pilastiği saymıyorum bile onunla beraber 150 yi bulur
Ben ise ona benzer bir alüminyumu 6 metresi sadece 10 tl ye aldım üzerinede bir nikelaj yapıştırma tamamdır
Daha öncede bahsettiğim gibi piyasadaki rakamlar çok dengesiz,insanlar sadece tekne küpeştesi adı aldında satarak büyük karlar elde ediyorlar,Yerli malı yurdun malı tabiiki ama böyle durumlarda yurtdışından malzeme getirttiğimizdede bize kızmasınlar
Önce boya daha sonrada altına silikon sıkıp paslanmaz vida ile yerine montajladım
Alttaki kolda yanılmıyorsam Otobüslerde bulunan koltukları arkasında insanların tutunarak kalkmalarını sağlayan kollardan 7 tl gibiydi yanlış hatırlamıyorsam
Karavan çekme kolu adı altında ne paralara satılırdı Allah bilir