Tata Xenon Kullanan Biri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Xenon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 115,579
Zexjijsasjcuzisjbisjn

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Etiketler
Zld7vixjbsidusfyvuaexusrcj

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Merhaba,

Bende Kasım ayında 4x2 Tata Xenon sahibi oldum. Aracım ile ilgili en yakın zamanda resim ve bilgileri paylaşırım.

Bu sayfayı canlı tutmamızın Tata Xenon sahibi olarak faydalı olacağını düşünüyorum. Araç ile ilgili dayanışmada olmak lazım. Tata parça konusunda biraz sıkıntılı olacak gibi geliyor. Şu anda serviste devirdaim ( su kaçırmasından dolayı ) ve triger kayış seti değiştiriyorum. Zaten aracım 95,000 km de.
 

Merhaba,

Aynısı benim de başıma geldi. geldi. 62000 de yaklaşık 700 TL gibi hallettim. serviste fiyatlar malum.
 

Merhabalar, yaklaşık 1 yıldır tata xenon kullanıcısıyım. Sorularınız varsa yanıtlamaya çalışırım. 2010 model 4*2 2.2 Dicor motor.









 





Tampon koruması şaseye bağlı kesinlikle işe yarıyor malüm istanbul trafiği mutlaka parkederken tıklatan oluyor
 


Ender abi selam bende katıldım uzun süreden sonra aranıza, bende biliyorsun 265 lastik kullandım torsiyondan yeterli yükseltme ile sparcersiz sürtme yapmıyor. Arka direk kronik sıkıntı zaten kestirmeyen kaldı mı )
 



Bitmedi, tata xenon bitmez grubumuz var whatsapp uygulaması üstünden tata xenon kullanıcıları ile ortak. Katılmak isteyenleri bekleriz.
 



Arkadaşlar aracın son hali dodik uygulaması ve ön delici sis LED’leri eklendi.

Ekli dosyayı görüntüle 513335
merhaba; öncelikle maşallah diyelim aracınıza. Bizde 2008 4x4 modeli var. Dodik uygulamasını nerede yaptırdınız ve maliyet durumu nedir? Şinorkel uygulaması yaptırmak istedik fakat yapan imalatçıya denk gelmedik. Başka model de uygun olan var mıdır? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
 

Dodiği kendim montaj yaptım, araç çamurlukları orjinalinde dar biliyorsunuz. Orjinal çaplarda lastik büyültmek zor. Dolayısıyla ben çamurlukları 35” lastik girecek şekilde traşladım. Görüntüyü güzelleştirmek için L200 dodiği montajı yaptım. Whatsapp grubunda şnorkel takan var dilerseniz gruba dahil olabilirsiniz.
 

Aracın son hali arkadaşlar ona beter diyorum bu arada plakadan dolayı 305 70 16 bf goodrich mt lastik takıldı. Ön kısma delici LED’ler eklendi.









 

cok guzel gorunuyor gule gule bının..on koruma barında sıs takma yerı varmıydı yoksa deldırdınızmı bırde camlı kabını nerden aldınız..
 

cok guzel gorunuyor gule gule bının..on koruma barında sıs takma yerı varmıydı yoksa deldırdınızmı bırde camlı kabını nerden aldınız..
Barı delerek montaj yaptım, camlı kabin Cankap kabin yapıyordu en son. Çıkma bulmanızı tavsiye ederim sıfırları 5-7 bin arası geziyor.
 



Kullanmak isteyenler için tata xenon team logosu sticker veya tshirt baskı yapılabilir.