Tata xenon ile yaşam

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pharmasist Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,800
Ynt: Tata xenon ile yaşam

Sn.mrdnms, yorumlarınız için teşekkür ederim.
2.2 motor olanların elektronik aksamı daha mı azdır. Sanki frontera ile ilgili sitede 1998 den sonra sensör sorunu çözüldü gibi bir yorum okuduğumu hatırlıyorum da. Eğer gerçekten az sorunlu ise motoru frontera da çokgüzel bir araç.
Saygılarımla.

Etiketler

maalesef 2.2 16V ler hakkında o kadar detay bilgim yok ancak 3.2 V6 dan daha az elektronik olduklarını biliyorum. (sensör anlamında) o yüzden bu bilgiyi size en güzel 2.2 kullanıcıları verecektir.

bu arada 3.2 V6 nın şehir içi tüketim LPG ile .35krş ve uzun yolda 27krş a kadar düşer. Fakat .80krş a kadar da çıkabilir ayağınızın ayarına bağlı olarak. Vergisi 2001 model için 6 aylık 652TL dir. Bilgi amaçlı paylaşmak istedim.

Sn. KASAP xenondan beklediğim çok ahım şahım bir konfor değil, zaten Sn.mrdnmz da değinmiş içine kurulup oturacak kadar konforlu diyor frontera için.
Tamam xenon fronterayı tutmaz konforda ama çokta vasat değildir herhalde.
benim xenonla yaşayacaklarım; ilk olarak nasip olurda alırsam sizin aracınız gibi(maşaallah Allah nazarlardan saklasın) yapacağım e şöyle kendi halimde gezip tozup yaşayacağım. Pickup a daha yatkın olmamda zaten bagajından. krikom kreğim, tüfeğim, mangalım semaverim çadırım vs.vs. eksik olmayacak. Binek aracıma biri alsam diğerini bırakmak zorunda kalıyordum.
pickuplar içerisinde de en ucuzu tata, tataya ilgim bu yüzden. Konforu çok mu vasattır, diğer araçlarla(binekte olabilir)kıyaslayabilirmisiniz.
Saygılarımla.

Sn. Kasap dediğiniz gibi servise gidip aracı bir göreyim deneyeyim dedim, konyadaki servise gittim araç şuan için yok gelecek dediler, b,r daha da gidemedim.

Arkadaşlar tekrar merhaba. Yeni xenon' u gördüm. Açıkçası içine de oturdum. Ancak sürme şansım olmadı. Gerçektem güzel araba. Ama 2007 model telcolin kullanıcısı bir tanıdığımla görüştüm. Motor arızası için gitmiş servise 20 çeşit arıza bildirmişler. Alma ne alırsan al ama tata alma dedi. Ranger yada fronteraya yeniden yöneldim. zannedersem temiz bir frontim olacak inşaallah.
Saygılarımla.

temiz 2.2 frontera derim fiyatları uygun sağlam sadece motor elektroniği var motorda zaten vectraya aynı arazi sistemi manuel iki arkadaşım 2.2 kullanıyor ikiside memnun ama ben iki kapıları daha çok seviyorum

Frontera sayfasını da çok takip ettim. Genel olarak kullananlar memnun ve ısuzu olduğunu söyleyerek japon kalitesi var diyorlar. Bu bayram sabahı kullandığım bir japon sedan araç çalıştı 10km kadar sonra durdu. bir daha çalıştırmak imkansız. Usta bulamıyorum konyada. Tam bir rezillik . araç benim olsa yakmasam bile bayağı bir tekmelerdim :smiley:

Bayramdan sonra 29 ekim günü sanayi açıldı usta getirdik aracın yanına ,ateşleme regülatörü arızalanmış, tamiri varmış Allahtan onu tamir ettirdik(orijinali çok pahalıymış, yan sanayisi 100tl ,usta yaramaz dedi, tamirine 100tl verdik:smiley:
Benim yılda gideceğim , gezi, av(balık vs.) ,piknik sayısı sayılı. Haa zorlu hava şartlarında aracım kalmasın isterim.
Bakımlarını çok iyi yaptırırım. Ama o da karşılığını vermek zorunda.
Fronteranın üst modelleri fazla pahalı. zannedersem üst modellerde motor sorununu çözdüler,
Diğer alt modelleri ise beni hala korkutmaya devam ediyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.