pasolvon
karavansız karavancı
Uygulama olarak ekledim android telefonuma o sekilde alismaya calisiyorum. Ancak tapatalk kadar hizli degil maalesef. Tapatalk erisimini beklemekteyim.
Merhaba,
Forumun tasarımını tam mobil uyumlu hale getirdik. Artık cep telefonu tarayıcınızdan giriş yaptığınızda uygulama çalıştırır gibi tüm site özelliklerine kolayca ulaşabilirsiniz.
Ayrıca forumun yeni tasarımı PWA web formatına uygun tasarlandı. Android telefonunuzdan foruma girdiğinizde tarayıcınızın menüsünden uygulama olarak forumu telefonunuza yükleyebilir ve çok daha hızlı gezinebilirsiniz.
Bu iki yeni özelliğin duyurusunu bir kaç güne kadar yapacağız.
Fakat Tapatalk bu iki özelliğin çalışmasına da engel olduğu için sorun çözülene kadar Tapatalk'u iptal etmek zorunda kaldık. Tapatalk bu soruna çözüm bulursa yeniden aktif hale getiririz.
Yeni mobil forumda ve uygulamada yaşadığınız bir sorun olursa lütfen iletin.
Sağlıcakla,
Sedat
Hatta android kullanıcıları Gezenbilir Forumu telefonlarına uygulama olarak da indirebiliyor.
Play Store uygulaması değil aslında. Google'ın mobil kullanıcılar web sitelerini daha kolay, daha hızlı gezerken daha az data tüketmelerini sağlamak için geliştirdiği yeni bir sistem. PWA (Progressive Web Apps / İleri Web Uygulaması) deniliyor. Google için çok yakında tüm internet sitelerinin bu formata uyumlu olması gerekecek.
Telefonunuza indirmek için Chrome'dan foruma giriş yaptığınızda menüden "Ana Ekrana Ekle" tıklamanız yeterli.
Ekli dosyayı görüntüle 633321 Ekli dosyayı görüntüle 633322
google uygulaması gibi olmuş , elinize sağlık teşekkür .Ne demek, ben teşekkür ederim.