KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
adım cem çankaya 1976 doğumluyum aslen sivas divriğiliyim bende bir kamp ve off road tutkunuyum istanbul levent deyim kendi iş yerim var cam ve alüminyum işi yapıyorum. www.yalitimcam.com zıpkınla balık avcılığı yapıyorum fırsat buldukça aynı zamanda sutopu hakemiyim 2 tane aracım var ama bir 4x4 yok henüz hesapları ayarlar ayarlamaz bir araç almayı hedefliyorum, forumu baya dolaştım ama bitmek bilmiyor derya deniz.
merhaba hemşehrim sen olsan olsa ya karagebenli yada madenlisin böyle eski dostları formda görmek ne güzel aciilll 4x4 araç temin et divriğinin dağlarını beraber gezelim
bol çamurlu günler dilerim
Herkese merhaba. Mehmet ÇELEN. 18 yaşındayım İstanbul'da oturuyorum. Üniverste öğrencisiyim ve Acil Yardım okuyorum. En yakın zamanda tanşabilmek ümidiyle. Saygılar...
Arkadaşlar merhaba! Adım Mehmet Budak ÜNAL. 38 yaşındayım. Gaziantep'teyim. Enduro motosikletimden sonra offroad benim için bir başka mutluluk kaynağı. Şimdilik aracım yok. Ancak alma arifesindeyim. Yani, karar aşamasındayım desem daha doğru olur. Uzun lafın kısası herkese selam olsun...
merhaba hemşehrim sen olsan olsa ya karagebenli yada madenlisin böyle eski dostları formda görmek ne güzel aciilll 4x4 araç temin et divriğinin dağlarını beraber gezelim
bol çamurlu günler dilerim
merhaba ben sivas doğanşardan ama sizin yollar yapılırken 2 sene gedikbaşında kaarakolun önündeki şantiyede kaldım yolun alt temel malzemesinin naklıye taşaronu idim o yöreleri iyi bilirim divriğide çok dostlarım var mesela cemal çankaya sanayide kaynakcı yeniyılını kutlarım görüşmek üzere
Tüm gezenbilir ailesinin yeni yılını kutlar.....
Hepimiz için sağlıklı,mutlu,başarılı ve istediği herşeyi gönlünce yapabileceği seneler dilerim...........
Serhat EDGÜ