Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 634,986

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

SN: Öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. SN: Cavit Sezen,Hasan Kalkancı ,Cem Babadağ ,Yusuf Aybek,Mehmet Baydemir ve sn TEOS hepinize teşekkür ederim.Böyle güzel ve dostlukla kurulmuş bir organizasyon loduğu için. Gezenbilir.com Ailesinin ve üyelerinin Kurban Bayramını kutlar.Herkesin güzel mutlu günler geçirmesini dilerm. Herkesin Herşey gönlünce olsun....Not:sn.Mehmet Baydemir sizinle tanışmak ve görüşmek isterim ..İZMİR 'de.. Yakında fotoğrafımı göndereceğim..İZMİR'den Selamlar..

Ali bey, Aramıza hoşgeldiniz der, Öğretmenler gününüzü kutlarım.Saygılar..

Sn. Salıh35
Gorusme ıstegınız benı memnun ettı.
Ne zaman estersenız gorusebılırız.
Tlf 0532 303 52 04
Mehmet.

Alion hoş geldin ,siteyi yavaş yavaş adabazar lılaştırma projesi kapsamında sana da iş düşmekte.Tekrar hoş geldin.

Merhaba Arkadaşlar Epeydir forumdan sağlık sebebiyle uzak kaldım bu nedenle tüm GEZENBİLİR Ailesinin
KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR SAĞLIK VE SIHHAT DOLU GEZİLER DİLERİM.

Tüm Karavancıların ve Karavancılığa gönül vermiş dostların Bayramını kutlarım.

Arkadaşlar selam,

Ben de bugün üye oldum. Karavanım yok ama sanırım bir ay sonra bu müthiş deneyimin parçası olacağım. Tecrübelerinize ihtiyacım olacağı kesin ve sizlerden destek geleceği de kesin. SAYGILARIMLA

Atilla bey (Havati) aramıza hoş geldiniz yeni katılımlar bizleri memnun eder biraz daha kendinizden ve alacağınız yada yapacağınız karavandan bahsederseniz seviniriz böylece size daha kolay fikir verir yardımcı oluruz.

Yusuf Bey,

Atilla Sarıkaya, 1961 doğumlu, İstanbulda bir şirketin üst düzey yöneticisiyim. İkinci el bir karavan buldum (bugün) sanırım hafta sonu el sıkışacağız. Benim bu forumdan beklentim, toplu geziler yapılıyor mu ? bir organizasyon olduğunda nasıl haberleşiliyor ? bir de gidilmesi gerekn yerler konusunda yadımdır. Teşekkürler

Atilla bey yeni karavanınız şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle,toplu geziler yine burada forum içerisinde başlık atılarak duyuruluyor karşılıklı o başlık altında tartışılıyor,konuşuluyor ortak yer ve zaman belirleniliyor eğer forumu takip ederseniz yıl içerisinde çokca hem toplu hem 3-5 kişilik küçük gruplar halinde geziler yapılıyor bunlardan haberdar olabilirsiniz,hemde karavanınızın teknik donanımı ile alakalı bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz eksiklerinizin giderilmesi konusunda yardım ve fikir alabilirsiniz sizi aramızda görmek bizleri memnun eder.kalın sağlıcakla.

Sayın Atilla bey (Havati), aramıza hoşgeldiniz.Yeni karavanınızın hayırlı olmasını ve hayalinizdeki gezileri gerçekleştirmenizi dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR