Yusuf..
Zirve
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
gerçek karavan aramıza hoş geldiniz.
gerçek karavan aramıza hoş geldiniz.
Merhaba; Bende yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum.tanerer' Alıntı:Yeni katılanlara ben de hoşgeldiniz demek istiyorum.
Görüyorum ki karavan üreticileri de var aramızda. Almanya TÜV tecrübesine sahip üretici/tamirci vb. kişilerle tanışmak görüşmek isterim. Almanya tecrübesi derken ürettikleri karavanlar ya da örneğin bir T5'de üst kesilerek california yapılabilir, ya da karavanın ahşap kısımları tankları vs. Türkiye'de yapılabilir, fakat burada TÜV araç muayeneye girdiğinde sorun çıkmaması lazım, aksi takdirde trafikden alıkonabilir, sigortası yapılmayabilir ya da ruhsatı karavan kategorisine çevrilmeyerek vergisi düşürülmeyebilir.
Özellikle bu konularda tecrübeli olanlar irtibata geçerlerse sevinirim.
gercekkaravan' Alıntı:Bizde Gerçekkaravan ailesi olarak HOŞBULDUK diyoruz.
www.facebook.com/gercekkaravan www.gercekkaravan.com
Tırcı' Alıntı:Merhabalar. Uzun zamandır sitenizdeyim bu siteyi Karavan almak için yaptığım araştırmalarda buldum. Karavan almadan buraya yazmadım şim di karavan aldım artık tanışama vakti geldiğine inanıyorum. Ben Ziya Manisada yaşıyorum Emekliyim Yaşım 60
Tırcı' Alıntı:Merhabalar. Uzun zamandır sitenizdeyim bu siteyi Karavan almak için yaptığım araştırmalarda buldum. Karavan almadan buraya yazmadım şim di karavan aldım artık tanışama vakti geldiğine inanıyorum. Ben Ziya Manisada yaşıyorum Emekliyim Yaşım 60