teos
Karavan sevdalısı, amatörce
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Barış bey hosgeldiniz.
Barış bey hosgeldiniz.
teşekkürler hoşbulduk.teos' Alıntı:Barış bey hosgeldiniz.
teşekkürler hoşbuldukyaybek' Alıntı:Barış bey aramıza hoş geldiniz.
teşekkür edrim hoşbulduk.kampçılık babamdan gelme bir alışkanlık. 26 senedir yani ben doğduğumdan beri katrancı orman kampında 1 ay ile 3 ay arası tail yapıyoruz.daha önceleri babama ait olan çadır ve karavanları çok kullandık ve enson 2008 yılında saly karavan dan 4,6 modelini kendim sıfır aldım o katrancı için çok iyi.birde gezmek için gerekiyor.sanırım en geç 1 ay içinde yapım aşamalrı başlar.gezmen' Alıntı:Hoşgeldiniz Barış Bey. Karavancılık hızınız, bir hayli iyi.. Bu yaşta önce çekme karavana sahip oluyor, şimdi de motorkaravan yapmak/yaptırmak/satın almak kararındasınız; kolay gelsin..
Cavid Sezen
sn.mahosss aramıza hoş geldiniz, kampçılık sizde doğuştan varmış, ne güzel! Biz de çocuklarımıza bu sevdayı aşılamaya çalışıyoruz. Umarım başarırız...mahosss' Alıntı:teşekkür edrim hoşbulduk.kampçılık babamdan gelme bir alışkanlık. 26 senedir yani ben doğduğumdan beri katrancı orman kampında 1 ay ile 3 ay arası tail yapıyoruz.daha önceleri babama ait olan çadır ve karavanları çok kullandık ve enson 2008 yılında saly karavan dan 4,6 modelini kendim sıfır aldım o katrancı için çok iyi.birde gezmek için gerekiyor.sanırım en geç 1 ay içinde yapım aşamalrı başlar.
orsaalabanda' Alıntı:Muammer kardeşim tanışma bölümümüzde kendini detaylı tanıtman büyük incelik. Teşekkür ederiz. Ama yazdıklarında eksik bir anlatım yada önemli matematiksel bir hata var. Bu hesaba göre Antalya'ya doğmadan önce gelmiş olman gerekiyor