Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,001

Etiketler

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Hoşgeldiniz Barış Bey. Karavancılık hızınız, bir hayli iyi.. Bu yaşta önce çekme karavana sahip oluyor, şimdi de motorkaravan yapmak/yaptırmak/satın almak kararındasınız; kolay gelsin..

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Hoşgeldiniz Barış Bey. Karavancılık hızınız, bir hayli iyi.. Bu yaşta önce çekme karavana sahip oluyor, şimdi de motorkaravan yapmak/yaptırmak/satın almak kararındasınız; kolay gelsin..

Cavid Sezen
teşekkür edrim hoşbulduk.kampçılık babamdan gelme bir alışkanlık. 26 senedir yani ben doğduğumdan beri katrancı orman kampında 1 ay ile 3 ay arası tail yapıyoruz.daha önceleri babama ait olan çadır ve karavanları çok kullandık ve enson 2008 yılında saly karavan dan 4,6 modelini kendim sıfır aldım o katrancı için çok iyi.birde gezmek için gerekiyor.sanırım en geç 1 ay içinde yapım aşamalrı başlar.

mahosss' Alıntı:
teşekkür edrim hoşbulduk.kampçılık babamdan gelme bir alışkanlık. 26 senedir yani ben doğduğumdan beri katrancı orman kampında 1 ay ile 3 ay arası tail yapıyoruz.daha önceleri babama ait olan çadır ve karavanları çok kullandık ve enson 2008 yılında saly karavan dan 4,6 modelini kendim sıfır aldım o katrancı için çok iyi.birde gezmek için gerekiyor.sanırım en geç 1 ay içinde yapım aşamalrı başlar.
sn.mahosss aramıza hoş geldiniz, kampçılık sizde doğuştan varmış, ne güzel! Biz de çocuklarımıza bu sevdayı aşılamaya çalışıyoruz. Umarım başarırız...

Herkese selamlar. Biraz kendimden bahsedeyim. 1968 İstanbul doğumluyum. Evli ve bir kız çocuğu babasıyım. Doğma büyüme Bakırköy’lüyüm. 1992 senesine kadar Bakırköy’de ikamet ettim. Daha sonra işim gereği farklı yerlerde ikamet ettikten sonra 2000 yılında Pendik – Kurtköy tarafından ev alarak buraya yerleştim. 1989 yılında Yıldız Üniversitesi’nden mezun oldum. İnşaat Yüksek Mühendisiyim. 20 yıldır çeşitli inşaat firmalarının çeşitli şantiyelerinde çalıştım. İşim gereği farklı iller ve mekanlar görme fırsatım oldu. (İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ, Çanakkale, Ankara, Çankırı - Çerkeş, Bilecik, Hatay – İskenderun, Türkmenistan - Aşgabat). En son işim Pendik’te ve evime çok yakın. Ama maalesef yine zaman problemim var. Gezmeyi ve doğada olmayı çok sevdiğim halde yeterince vakit ayıramıyorum. Hafta sonlarını mümkün olduğunca İstanbul yakınlarında ki piknik ve mesire alanlarına giderek değerlendirmeye çalışıyorum. Üniversite yıllarında çadırlı kamplara katılırdım. Daha sonraki yıllarda da tur firmalarının düzenlediği günübirlik trekking turlarına katıldım. 1999 yılına kadar böyle devam etti. Daha sonra işten güçten çocuğun büyümesiyle bu turlardan uzak kaldım. Ta ki Gezenbilir’le tanışana kadar. Gezenbilir sayesinde 3 kere çadırlı, trekkingli kamplara katıldım. Gezenbilir’i de “ucuz bir karavana nasıl sahip olabilirim ya da nasıl yapabilirim” diye internette araştırma yaparken buldum. Bulduğum günden beri hayatım gezenbilir oldu. Forumları genelde sıkıcı bulurdum. Ama Gezenbilir forumu bu konudaki düşüncelerimi değiştirdi. Bu forum bende bağımlılık yapıp vaktimin çoğunu burada geçirmeme sebep oldu. Artık iyimi oldu kötümü oldu bilemem ama ben çok mutluyum. Çok güzel dostluklar kurdum. Seviyeli sohbetler ediyoruz. Bundan sonraki amacım bir karavan alıp, Gezenbilir’in gezilerine karavanımla katılmak.
Hakan Eker

Karavan bölümüne katılan eski yada yeni dostlar kısaca kendilerini tanıtırsa seviniriz,ayrıca misafir dostlarında tez zamanda üye olmalarını ve konulara katılımcı olmaları bizleri daha güçlü kılacaktır karşılıklı çokca bilgi birikimini paylaşıp faydalı işler yapabiliriz.

İsmim Muammer Gültekin...1990 dogumluyum :D karavan heycanım 10 yasımda basladı ve ölünceye kadar da devam edecek..almanyada dogdum.3 yasımızda antalyaya yane turkiyeye eksin donus yaptık..aslen eskisehirliyiz ama 20 yıldır antalyada yasıyorum ailemle..liseyi 3 yılda bitiren sanslılardanım :d unıversiteye sdü de egirdir meslek yuksekokulunda peyzaj mimarlıgı okudum ama 2 yıllık :D simdi acık ogretimden 3. sınıf işletme okuyorum..ve bu senede turk dili ve edebiyatı bolumunu okuyacagım..okumayı seviyorum..ve bi kitap yazarıyım..YALNIZLIGIMIN ARDINA SAKLANIP BAKTIM SANA adlı ask ve sevgiyi hayal kırıklıklarını özlemleri hayalleri umutları anlatan bi kitap yazdım..şiir ve hikaye kitabı olarak aralarda kisisel gelisim yazılarımda var..hayatla genc yasta tanıstıgım için oldukca sey gorup yasadıgım için hataları erken yapıp yolumun acık oldugunu dusunuyorum :d aranıza 1-2 yıl once katılmıstım ama unıv oldugu için bi kopma oldu..umarım artık hic bi zaman kopmayan ölümüne saglam bi dostugumuz olması umıdıyle..herkeze saygılarımı ve sevgilerimi sunarım...

Muammer kardeşim tanışma bölümümüzde kendini detaylı tanıtman büyük incelik. Teşekkür ederiz. Ama yazdıklarında eksik bir anlatım yada önemli matematiksel bir hata var. Bu hesaba göre Antalya'ya doğmadan önce gelmiş olman gerekiyor :D

orsaalabanda' Alıntı:
Muammer kardeşim tanışma bölümümüzde kendini detaylı tanıtman büyük incelik. Teşekkür ederiz. Ama yazdıklarında eksik bir anlatım yada önemli matematiksel bir hata var. Bu hesaba göre Antalya'ya doğmadan önce gelmiş olman gerekiyor :D

hee..efet abi pardon orasını yanlıs yazmısım :D:D 3 yasımda geldik antalyaya yane 16 yıldır ailemle yasıyorum diyecektim..ben yuvarlamayı severim de..ama bu yuvarlama mantıksız olmus pardon :D:d

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR