Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 683,283

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

gezmen' Alıntı:
Güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanız dileğiyle, hoş geldiniz.

Cavid Sezen
Temenniler icin tesekkürler Cavid Bey, hosbulduk.

TA2RX' Alıntı:
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız, keyifle gezmelerde kullanmanızı diliyorum. Biz de Almanya'daki karavancıları ağzımızın suları akarak izliyoruz.
Tesekkürler Bekir Kemal bey.Almanya´daki karavancilar, evet araclar belki biraz daha iyi ve geziler konusunda gümrüksüz,vizesiz daha rahat gezme imkani var.Ama karavanin tadi Türkiye´de cikiyor bence cünkü hicbir yerde bizim insanimizin sicakligini, misavirperverligini bulmaniza imkan yok ayriyeten dereyse,tepeyse, tarihse ,kumsa,günesse bizim ülkemizin hicbir yerden eksigi yok fazlasi var.Birde Avrupa da konaklama kampinglerin disinda cok büyük sorun tabi heryerin avantajlari ve dezavantajlari var.

Güner bey merhaba karavanınız hayırlı olsun saglıktan kullanın.

Selamlar Turan ( PASHA)

Selamlar

Yusuf Aybek bey

Turan Yücel bey

Hosgördük tesekkürler

Hoş geldiniz Hakan bey.

Mustafa Güler'in topik'inizde yazdığı gibi önceliklerinizi belirledikten sonra ilgili topikleri okursanız, kafanızdaki soruların hemen tümüne cevap bulabileceğinizi sanıyorum.

Merhaba ; 'avrupada kamping dışı konaklamaların çok büyük sorun olduğundan bahsetmişsiniz. Ne gibi zorlukları var, anlatabilirmisiniz?

TA2RX' Alıntı:
Hoş geldiniz Hakan bey.

Mustafa Güler'in topik'inizde yazdığı gibi önceliklerinizi belirledikten sonra ilgili topikleri okursanız, kafanızdaki soruların hemen tümüne cevap bulabileceğinizi sanıyorum.

Hoşbulduk Teşekkürler TA2RX

anibal_anibal' Alıntı:
Sayın dere tepe
Sayın Hakan bey aramıza hoşgeldiniz

Hoşbulduk Teşekkürler anibal_anibal

gezmen' Alıntı:
Hoş geldiniz.

Cavid Sezen
Hoşbulduk Teşekkürler gezmen