Vallahi doktorlara derler ya hani eline düşürmesin başımızdan da eksik etmesin diye ustalarda öyle elini veren kolunu kaptırır..
Geçen sene bi e46 3.16i bmw vardı bakımlarını yaptırdım elazığa doğru yola koyludum hiç sorun sıkıntı yok dönüş yolundu virajlarda chek ve yağ lambası yanıp sönmeye başladı ankaraya gelince bildiğim bilmediğim hemen hemen bütün bmw cilere gösterdim hepsi yağ pompası dedi 800 le 1 arası masraf dediler sonra adamın biride şaşmazda zirve bmw yi önerdi şöyle usta böyle usta borusanın bilmemnesi diye son kez diyerekten gittim 2 saat adamı bekledim neyse geldi bastı stop etti bastı stop etti gaz ver bırak
kaputu kapattı kardeşim diyerek söze başladı bunun yatakları sızdırıyor komple motor yapılacak 5 ila 6 tutar dedi yada sat gitsin dedi şok oldum tabi araba canavar gibi hatasız bide içi dışı taş gibi motorda tık yok kayıp hiç yok,canım sıkıldı en başta yapmam gerekeni yapmaya karar verdim kendi ustama şimşek bmw ye götürmek üzere çıktım yola neden başta götürmedim derseniz biraz kızmıştım beklettikleri için..neyse nejdet usta baktı inceledi sonra döndü bana yarın sabah erkenden gel dedi neyi var dedim sen sabah gel dedi
sabah bastım gittim biyer tarif etti ben arıcam şimdi onu dedi gittim usta ilgilendi baya bi halletti adam 30 liraya konu kapandı sorun ise adam delirtir bakımları yapılırken yağ filtresinin üstünde müşür var hasar görmüş şase yapıyormuş
adamlar motor indirtcekti bana
Sent from my iPhone using Tapatalk