Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 156,095

Etiketler
Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Yazın boşaltmadığım depo nedeniyle sorun yaşadım. Hazır İstanbul'a gitmişken firmaya uğradım. Sorun 5 lt yakıtın içinde yaklaşık 1.5 lt su olmasıydı. Bana bir pompa değişimi artı işçiliğe patladı. Mazotu nereden aldığımı hatırlamıyorum. Aklınızda bulunsun hem Levent bey (buralpdi) hem firma yetkilileri Shell veya Opet önerdi.
 


Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Göktu ile beraber birer ad DH2500 modeli aldık montajı kolay bir cihaz daha ben tam çalışmaya almadım iç dizayn devam ediyor aracımda ama birini çalıştırdık kesinlikle sesi ve ısı verimi hoşuma gitti birkaç montaj fotosu eklemek istedim şimdiden ilerleyen zamanlarda tam verimi hakkında bilgi veririm fakat şimdiden memnun kalacağıma eminim .

IMG 7597


IMG 7598


IMG 7600


IMG 7601


IMG 7603
 






Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

benimkinin montaj da bitti de ekstra başka işler var tek sıkıntı tam kurcalayamadık ama ekranın ışığını kapatmayı beceremedik olmadı yardım isteyecez nahit beyden:smiley:
 

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

geçen hafta perşembe günü karavanıma DH2500 SHAVA takdırdım ve bolu da deneme şansım oldu hem sessiz hemde güçlü üç yıl garantisi var almanlardan fazlası istediğim saat te ayarlıyorum çalışıyor ben yokken istediğim saat te duruyor geldiğimde ısınmış oluyor almanlarda bu var ama artı bir para,,, sahipleri Ahmet bey çok nazik ve artı yaptıklarının montaj da farkını istemedi alman larda olmayan birşey var ama almanlar bu yeniliği farkedene kadar rica etti dile getirmeyin diye, bir de yirmi şehrin üzerinde yedek parça ve bakım servisi olduğunu öğrendim daha da önemlisi artık ihracata başlamışlar şunu gördüm önümüzdeki sene bu ürünü bulmak zorlaşacak çünkü talebe karşılık veremeyecek gibi duruyor bir Türk firmasının bu güzel ürünü yapmasından da ayrı bir gurur duydum,,,,kolay gelsin kullandıkça yazarım artıları ve eksileri , herkese kolay gelsin
 

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

İyi günler;

Bu ürünler maksimum kaç metre rakımda çalışabiliyor?

Teşekkürler

Hasan
 



Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

nasah' Alıntı:
İyi günler;

Bu ürünler maksimum kaç metre rakımda çalışabiliyor?

Teşekkürler

Hasan

1200 de kullandım fakat benim için önemli olan 2000 bin üzeri bende merak ediyorum inşallah önümüzdeki haftalar kullanacağım paylaşırım
 


Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

LR Bolu kampında kullandım ilk olarak artık def im sıcak ve mutlu.

Uzun sure çalısmasına rağmen Aku vs sıkıntısı sesi diğer isiticilardan az bence çok rahat kıs kampları yapa bilirim artık
 





Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Yaklaşım 1,5 ay önce aldığım ve geçici olarak montajını yaptığım DH 2500 ısıtıcıyı Ekim ayının 2'sinde çıktığımız 25 günlük İstanbul-Tekirdağ-Çanakkale-Ayvalık-İzmir-Milas (Ören)-Marmaris-Denizli-Afyon-Kütahya-Eskişehir turunda 7 gece kullandık ve çok memnun kaldık,
dışarısının buz gibi olduğu bir ortamda sıcacık bir aracın içerisinde tişört ile oturmak-uyumak gerçekten önemli bir konfor..
Artık soğuk havalarda da keyifle gezebileceğiz.
8 Kasım'da İstanbul'a geçerken Dai merkeze uğradık ve İşletme Müdürü Nahit bey ve Tekin ustanın sıcak ilgisi ile karşılaştık, hemen montajı kontrol ettiler, gerekli düzeltmeyi yaptılar.
Ve o arada değerli arkadaşımız Buralpdi-Levent bey ile de yüz yüze tanışma fırsatımız oldu, ilgisine çok teşekkürler.

Sonuç olarak avrupalı benzerlerinden hiç de eksiği olmayan ve beklentiyi karşılayan güzel bir ürün aldığımızı anladık, emeği geçenlere kocaman bir alkış ve teşekkürler.
Ayrıca firmanın malının arkasında durması da çok önemli bir ayrıntı..
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,440
Mesajlar
1,517,971
Kayıtlı Üye Sayımız
172,096
Kaydolan Son Üyemiz
Muhammet binici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst