Takoser'den Bir Kapalı Kasa 110 Defender Daha

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takoser Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 208
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,806
Ynt: Takoser'den Bir Kapalı Kasa 110 Defender Daha

Merhabalar,

386927_10151085830574061_141280285_n.jpg

527105_10151085830359061_102176478_n.jpg

551878_10151085831189061_888011103_n.jpg

Etiketler

* SDC12445.jpg bu fotodaki gerdirmeyi neden yaptınız. anlamadım :-[

kemal50' Alıntı:
* SDC12445.jpg bu fotodaki gerdirmeyi neden yaptınız. anlamadım :-[
Kapıyı çarptığınızdaki sallantıyı almak maksatlı yapılıyor. sanırım 96 sonrası araçlarda standart var.

* SDC12445.jpg bu fotodaki gerdirmeyi neden yaptınız. anlamadım
Kapıyı çarptığınızdaki sallantıyı almak maksatlı yapılıyor. sanırım 96 sonrası araçlarda standart var.

Merhabalar,
Yavuz bey bizden önce cevaplamış :smiley:, hepinize çok teşekkür eder saygılar sunarız.

Tüm takoser ekibinin ellerine sağlık güzel bir araç oldu :smiley:

Birde istek "Takoser otomotiv istanbul şubesi istiyoruz" :D

khalked0n' Alıntı:
Tüm takoser ekibinin ellerine sağlık güzel bir araç oldu :smiley:

Birde istek "Takoser otomotiv istanbul şubesi istiyoruz" :D
iyi dilekleriniz için teşekkürler şimdilik şube biraz zor ama siz dostlarımız isterse kapıdan kurtarıcı ile aracınızı aldırtıp iş bitincede teslim ederiz saygılar. :smiley:

cok güzel toplanmış bir araç :smiley: helal olsun size bende bir tane alıp toplamayı istiyorum siz değerli abilerimizi böyle toplarken görünce banada şevk geliyo ışık tutuyosunuz resmen hayalimdeki defender canlanıyor :smiley:

defenderrrrrrrr

öncelikle kolay gelsin formdan takip ediyorum çok güzel işler çıkartıyonuz tanışmak isterim saygılarla 8)

Güzel olmuş.Askerde ne kadar çok sürdüm bunlardan.Amma keyif veriyordu.Güle güle kullanın..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR