DR.ÖZHAN' Alıntı:cok güzel oldu maşallh... bi sonraki fotolar snorkel li olacak galiba?
merhabalar araca turbo uygulamasında turboya uygun takım çelik piston ve sekman takımı ana kol yataklar mazot pompası (sıfır) yani orjinal 2.5 turpo dizelin bütün parçaları kullanılmıştır. ve soğutma sisteminde 300 tdi soğutma radyatörü ve interkolu kullanılmıştır.berk' Alıntı:turboyu takarken motorda ne gıbı degısıklıkler yaptınız? pıston gomlek yatak vs bunlar turboyu kaldırcak sekılde guclendırıldımı? bıraz acıklama yapabılırmısınız?
işlemler bitince videosunu paylaşmaya çalışacağız cantların göbeklerini sonra takacağız. motor içinde 2.5 turbo dizelin orjinal parçalarını ingiltereden getirttik gerekli olan bütün parçaların değişimi yapılacak teşekkürler.sword7' Alıntı:Şu turbolu halinin videosunu merakla bekliyorum! Turbo için ne gibi uygulamaların yapıldığını da merak ettim. Birde cantların göbeklerini niye açık bıraktınız? Forumda böyle araçların yaratılışını görünce insan ister istemez kendi aracı gibi bakıyor olaya, sürçü lisan ettiysek affola
Merhabalar,gakko' Alıntı:güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık bir arkadaş ambulans la ilgili bir soru sormuş ben o soruya acık kasan kapalı kasaya çevirmeyle ilgili olarakta verirseniz sevinirim şimdiden tesekkür ederim
Serko' Alıntı:yine harika iş çıkarmışsınız, tebrikler...
Ostim'den taşınmışsınız, yeni işyeriniz hayırlı olsun, en yakın zamanda ziyaretinize geliriz
NVR01' Alıntı:slm lar maşallah araç 10 numara oldu kazasız belasız göğüs işini nasıl hallettiniz rica etsem bilgi verirmisiniz biraz bende 1987 model topluyorum aracım elektrikcide son aşamalar yanii bu tip göğüs istiyorum orjinal göğüsü takıp (yani 1987 orjinal göğüsünü) öyle çevireceksin dedi tecrübeli arkadaşlarım doğrumudur,, pardon sormayı unuttum birde tavan kartonu nu nasıl hallettiniz benim aracımda hiç bişey yok tavan kartonu yan trimler vs vs...aracım 110 kapalı 5 kapı yanii
NVR01' Alıntı:slm lar maşallah araç 10 numara oldu kazasız belasız göğüs işini nasıl hallettiniz rica etsem bilgi verirmisiniz biraz bende 1987 model topluyorum aracım elektrikcide son aşamalar yanii bu tip göğüs istiyorum orjinal göğüsü takıp (yani 1987 orjinal göğüsünü) öyle çevireceksin dedi tecrübeli arkadaşlarım doğrumudur,, pardon sormayı unuttum birde tavan kartonu nu nasıl hallettiniz benim aracımda hiç bişey yok tavan kartonu yan trimler vs vs...aracım 110 kapalı 5 kapı yanii