selamlar bu araç 1994 model mke ihaleden 12000 tl ye alındı toplam maliyeti herşey dahil 36000 tl yi buldu aynı araçın 1991 modelini aynı sayfada inceliyebilirsiniz rizeye topladık (bir martıda rizeye hayat buluyor )başlığı altında topladık sıtandart bir araç bu aracın maliyeti ise 17000tl yi buldu araçı 4500 tly mke den alındıefsanegkn' Alıntı:bunların toplam malıyetı motor harıç ne kadar tuttu ben de toplatmak ıstıyorum kırsehırden yazıyorum saygılar sunarım
Merhabalar,efsanegkn' Alıntı:peki ben mke den bir pıck up alsam . şaseyi soymadan komple beyaz renge boyatsam . genel alt takım motor sanzıman bakımını yaptırsam iç döşemesi ve elektrik aksamını yptırsam tabi ufak tefek farar stoplar vs gbi masraflar da dahıl olmak üzere bana ne kadara patlar yani aksesuar o kar önemli değil sonra da yapılır onlar . şöye on numara binebileceğim bir şekilde yüyür ve morotun sorunsuz olması ve yukarıda yazdığım masraf kalemlerini ortalama olarak yazabilirmisiniz saygılar sunarım hayırlı işler bu arada internet sayfasınzda herhalde mail göderilemyor ..
Bu tür görüşmeleri özelden yapmanız daha doğrudur. Aracı görmeden fiyat vermeleri zor, ayrıca doğruda değil.Hem araç sahibi, hemde esnaf için daha hayırlı olacağını düşündüğümden yazdım bu satırları, yanlış anlamaya mahal vermesin lütfen sözlerim.efsanegkn' Alıntı:sayın takoser oto bir 110 luk difonun komple boya kaput işleri ne kadara patlar bin ikibin ortalama bir kaput yanı boya zaten bellidir fakat kapt çok hasat olmamak şartı ile ufak teefk düzeltmeler . yani örneğin 2 bin lira boya kaporta 1.5 lira motor sanzıman yuruyen . 750 de iç döşeme vs maliyet öngörüyorum sizce bu fıyalar normal mı
Merhabalar,efsanegkn' Alıntı:sayın takoser oto bir 110 luk difonun komple boya kaput işleri ne kadara patlar bin ikibin ortalama bir kaput yanı boya zaten bellidir fakat kapt çok hasat olmamak şartı ile ufak teefk düzeltmeler . yani örneğin 2 bin lira boya kaporta 1.5 lira motor sanzıman yuruyen . 750 de iç döşeme vs maliyet öngörüyorum sizce bu fıyalar normal mı
teşekkür ederiz daha iyisi sizin olur inşallah saygılar ;D ;Dcem uludinc' Alıntı:Çok güzel bir iş çıkartmışsınız tebrik ederim sizi
Sayenizde bir Defender daha kurtarıldı darısı diğerlerinin başına
inşallah bizimde başımıza gelir bir gün.
takoser' Alıntı:Merhabalar, hayırlı işler herkese.
Araç'ımız şu anda bu duruma gelmiştir, resimlerin devamı haftaya inşallah,
Saygılar.
günaydın siyah panjur 800 +kdv gıri olan panjur 1055 +kdv hayırlı günlerONTURK' Alıntı:Aracınızda Kullandığınız Ön ızgara ve far çerçeveleri kiti için fiyat verebilirmisiniz.
Teşekkürler
teşekkürler ;Dsaruhan' Alıntı:İyi günler
Çok titiz çalışmanız sayesinde kaliteli bir iş çıkardınız,tebrik ederim.
Saygılar
Batuhan
Ankara