Takaslık Telsiz Aselsan 4011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan betacam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,808

betacam

Ana Kamp
Dula Band El Cihaz ile takaslık malzeme (VX3r Ayarı cihazlar ile)

Aselsan 4011 99 Kanal Tuş Takımlı Telsiz (Vhf bandı, Amatör Frekanslar, Deniz Bandı, Afet haberleşme ve sivil bandlar yüklüdür)
3 Adet Yedek Batarya
Şarj Cihazı
Programlama Kablosu ve cd'si

1 Adet Bletooth Gps Alıcı (GPS Mouse)

73
TB2NCM

RBT2200.jpg

Etiketler

Ynt: Takaslık Telsiz Aselsan 4011

selam
abi benim istediğim şu.
telefonun çekmediği yerde haberleşme yapmak yada yardım istemek.
4 çeker araç ile geziyorum.
herhangi bir yerde kalırsam cıkamazsam telsiz ile jandarma olur orman cı olur bıryere ulasmak.
bu telsız bunları yaparmı telsız hakkında hıcbır bılgım yok.
bırde lısans almak gerekırmıs oyle duydum dogrumu.

Şimdi şöyle. GSM'in çekmediği yerde bununla haberleşmeniz elbette mümkün. 5 Watt çıkış gücü bulunuyor.
Acil durumlarda kullanılan bir frekans var ve buradan s.o.s gönderebilirsiniz

Jandarma, polis, orman işletmesi gibi kurumların yetkisiz olarak frekanslarına girmek yasak. Ancak ne olabilir denizde çok seyehat ediyorsanız sahil güvenlik, Yat kanallarının bulunduğu frekanslardan s.o.s istenebilir.

Bu cihazları kullanabilmeniz için TK'nın verdiği amatör lisansı almanız gerekiyor.

sayın sempatikgeveze,

Dual band telsiz ile takas düşünebilirim önerinizi bekliyorum. Sadece telsiz için 250 Ytl olur ama birşeyler yaparız :smiley:

73'ler

anladım elimde 3 tane uhf cihaz var

aselsan 4415 şarj cihazı ile birlikte

aselsan 4115 şarj cihazı yok

motorola gp 340 (p 040 kasası takılı üstünde) şarj cihaz yok

takasa girerseniz elimde bu cihazlar ayrıca aselsan a çok istiyorsunuz ayrıca aselsan 4011 amatör banda açık mı?

bu arada msn adresim kaanguzel_58@hotmail.com burdan görüşürsek sevinirim cihaz arıyorum kardeş acil hemde yardımcı olursan sevinirim bayramını kutlarım

selam
4811 programlama kablosu ve cd'sini nasıl temin edebilirim yardımcı olurmusunuz

merhab iyi günler bu telsizi satın almal istiyorum.. eger hala duruyorsa.. ben hakan ankaradan..yardımcı olursanız sevinirim 0542683 68 13 telefonum. hakanemresan@hotmail.com

betacam telsizi sattınmı satmadıysan emre_karaaslan06@hotmail.com adresine telefon numarını gönder görüşelim

amatör telsizcilik için telsizler uygunmu frekans bandı hangi aralıkta biligi verirsen sevinirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,717
Kayıtlı Üye Sayımız
166,550
Kaydolan Son Üyemiz
Vehbikoc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR