Takas

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ckirez Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,528
Ynt: Takas

Aracınıza baktım güzel görünüyor.Bizde de 98 Vitara JLX var.Daha önce de bir kaç yerde belirtmiştim fakat kısaca tekrarlayayım.Aracı eşim ve oğlumuz okula gideren kullanıyor.Araç 4 yıldan beri bizde.Servis bakımlı koyu yeşil 137.000 de ve 98 model.Eşim artık değişik bir araç istiyor.Ford Ka veya C1 gibi.Fakat C3 neden olmasın.Fakat tek sorun var araçları görmemiz çok zor herhalde.Hangi şehir diye bu yüzden sormuştum.Biz Karaman'dayız.

Etiketler

kedicik' Alıntı:
Aracınıza baktım güzel görünüyor.Bizde de 98 Vitara JLX var.Daha önce de bir kaç yerde belirtmiştim fakat kısaca tekrarlayayım.Aracı eşim ve oğlumuz okula gideren kullanıyor.Araç 4 yıldan beri bizde.Servis bakımlı koyu yeşil 137.000 de ve 98 model.Eşim artık değişik bir araç istiyor.Ford Ka veya C1 gibi.Fakat C3 neden olmasın.Fakat tek sorun var araçları görmemiz çok zor herhalde.Hangi şehir diye bu yüzden sormuştum.Biz Karaman'dayız

Dediğiniz doğru şehir olarak ters yerlerdeyiz.hayırlısı benim yada sizin yollarımız düşerse görüşürüz iyi akşamlar...

Ynt: satılık c 3

aracın satışı günceldir.
Fiyat 16 500
km 40 000
araç orjinal olup değişeni boyası yoktur.
tel 0 535 355 06 19 (cumhur)

ah o citroen c3 değilde c2 vtr olsaydı km si de az hemen alırdım vallahi nakit :smiley: epeydir eli yüzü düzgün az km li c2 vtr arıyorum bir türlü bulamadım..

1996 model 2000cc v6 suzuki vitara sahibinden .com 19952931 nolu ilandaki araç ile takas düşünürmüsünüz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR