M mdoruk Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 0 1 Kas 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, Portatif tuvaletlerin tahret musluğu veya aynı işlevi görecek aparatı varmı acaba?
Merhaba arkadaşlar, Portatif tuvaletlerin tahret musluğu veya aynı işlevi görecek aparatı varmı acaba?
makara60 Zirve Mesajlar 1,072 Tepkime Puanı 980 1 Kas 2022 #2 mdoruk' Alıntı: Merhaba arkadaşlar, Portatif tuvaletlerin tahret musluğu veya aynı işlevi görecek aparatı varmı acaba? Genişletmek için tıkla ... portatf tuvaleti delip kısa boy taharet çubuğu takılıyor.Araya taharet musluğu koyuyorsunuz o kadar.Ben o şekilde kullanıyorum.
mdoruk' Alıntı: Merhaba arkadaşlar, Portatif tuvaletlerin tahret musluğu veya aynı işlevi görecek aparatı varmı acaba? Genişletmek için tıkla ... portatf tuvaleti delip kısa boy taharet çubuğu takılıyor.Araya taharet musluğu koyuyorsunuz o kadar.Ben o şekilde kullanıyorum.
M mdoruk Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 0 1 Kas 2022 #3 makara60' Alıntı: portatf tuvaleti delip kısa boy taharet çubuğu takılıyor.Araya taharet musluğu koyuyorsunuz o kadar.Ben o şekilde kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.Bir fotograf cekip gonderirseniz cok makbule gecer...
makara60' Alıntı: portatf tuvaleti delip kısa boy taharet çubuğu takılıyor.Araya taharet musluğu koyuyorsunuz o kadar.Ben o şekilde kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.Bir fotograf cekip gonderirseniz cok makbule gecer...
Doğrucu Davut Zirve Mesajlar 2,133 Tepkime Puanı 2,869 Yer Kuzey Ren / Almanya 2 Kas 2022 #4 mdoruk' Alıntı: Teşekkür ederim.Bir fotograf cekip gonderirseniz cok makbule gecer... Genişletmek için tıkla ... İşlev esnasında olmasa da olur. Bereket hayal gücümüz kuvvetli.. Son düzenleme: 2 Kas 2022
mdoruk' Alıntı: Teşekkür ederim.Bir fotograf cekip gonderirseniz cok makbule gecer... Genişletmek için tıkla ... İşlev esnasında olmasa da olur. Bereket hayal gücümüz kuvvetli..