Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sn. Bengi & Alper çifti, öncelikle minik kızınıza uzun sağlıklı günler dilerim. Gezinizi sakin bir zamanda okuma isteğimden dolayı bu güne kadar saklamıştım, bu gün bitirmek nasip oldu. T3 camperinizle yaptığınız bu geziden ben de en az sizin kadar zevk aldım. gezi yazınızın devamını bekliyorum
sevgili Alper & Bengi çifti ; sizin bu yaptığınız ben dahil bütün karavan için hayal kuran insanlara büyük örnek olur, sürükleyici bir roman gibi okudum , gezdiğiniz yerleri hiç görmeyen biri olarak inanın tanıtım filmi gibi sindire sindire izledim, çok mutlu oldum ,mükemmel bir gezi olmuş , eşim ve benim çok hoşumuza gitti, bizimde bebek beklediğimiz bu dönemlerde ilerisi için acayip ilham kaynağı oldu, size çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Rabbim size ve minik yavrunuza hayırlı mutlu ömürler versin ilerde bir yerde yollarda buluşmak ümidiyle .... takip.... yazının sonunu merakla bekliyoruz,