T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 84,453
Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz.

Haydaaaa Portakallar üçlendi ;D
Ben turuncu renk bi T3'e Portakal ismini verecek tek akıllı benim sanıyordum, meğerse üç olmuşuz.
Olsun ne güzel.. :smiley:
Daha kimbilir ne portakallar var da bilmiyoruz.
Sevgiler

Etiketler

orion' Alıntı:
Haydaaaa Portakallar üçlendi ;D
Ben turuncu renk bi T3'e Portakal ismini verecek tek akıllı benim sanıyordum, meğerse üç olmuşuz.
Olsun ne güzel.. :smiley:
Daha kimbilir ne portakallar var da bilmiyoruz.
Sevgiler
hakiki portakal, öz portakal, öz hakiki portakal , vaşington portakal , sıkmalık portakal vs... gibi çoğaltabilirsiniz :smiley:))
Bak 2 küheylan var.... ama karışmıyor...biri KIA Kuheylan, biri VW Küheylan :smiley:))))
dimi Ferhat....

SYNCRO' Alıntı:
arkadaşlar .. westfalia tavan (orj ) varmı satılık ... ??????

Daha dün parca ararken telefonla görüstüm.
Trabzon da Ali Akdeniz diye biri var. Sahibinden.com da 18803025 nolu ilan sahibi.
Kendisi parcaciymis. Her türlü parcayi temin ediyor. Orijinal cati oldugunu da söyledi.
Telefonu 0545 307 55 46

Bi de istanbul daki Ceyar ya da J.R. ya da jeyar denen kisi de varmis parcalar...
Hüseyin usta (Ceyar) 0532 436 76 87

altannn' Alıntı:
Daha dün parca ararken telefonla görüstüm.
Trabzon da Ali Akdeniz diye biri var. Sahibinden.com da 18803025 nolu ilan sahibi.
Kendisi parcaciymis. Her türlü parcayi temin ediyor. Orijinal cati oldugunu da söyledi.
Telefonu 0545 307 55 46

Bi de istanbul daki Ceyar ya da J.R. ya da jeyar denen kisi de varmis parcalar...
Hüseyin usta (Ceyar) 0532 436 76 87

Ali Akdenizin Methini çok duydum. Amannn diyorum mümkünse sil telefonunu insanların başını yakma. Ona para gönderip parça alamayım aylardır arayan adamlar var.
Ben arkadaşların haline bizzat şayit oldum. O tavan hep var diyor.

aklınızda bulunsun

http://www.arzuoto.com/page_show.php?catID=31

Çıkma da sorulabilir..

orion' Alıntı:
Bu arada Berkant hocam
Senden aldığım Eberspacherin sıkıntısını anladım, yakıt pompası çalışmıyor. Diyeceksin neresi çalışıyor ki :D
Ama en azından sistemi anladım, Alman yapmış...
İnternetten epey bi bilgi de buldum. Muhtemelen şu an sendeki de aynısı Eberspacher BA 6 modeli

Volkanım, yakıt pompası sorun değil be, bağlarız bi pompa, çözeriz o işi.

Benden demesi...

veysel yalçın 1989 syncro ankara 0532 275 40 88... ekleyelim yaa kötü fırça yedim veysel abimden :smiley:)))

IMG_0242.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR