Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scooby81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 201
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,912
Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

eftaLYa' Alıntı:
ben teşekkür ederim arkadaşlar :smiley:
Ekipmanımı aldığım arkadaşımız var Hayyam'da.. Doğa fotoğraf, Halil bey.. Dalga geçiyor benimle.. "Sen makro çekecek şekilde yaptın ekipmanı, noldu makro'dan off-road'a mı geçtin" diye :smiley:

Off-road fotoğrafı çekmek çok keyifli. Özellikle gün içinde insanların dayanışması, eğlencesi çok görülesi.. :smiley:

Aman diyeyim. Halil ile fazla görüşmek kuş fotoğrafçılığına meyilli yapar insanı..:smiley:
Elinize sağlık çok güzel bir günden harika kareler.
Keyifle izledik.

Etiketler

fotoğrafları çekenler ekleyenler biz batarken yardım edip çamur olanlar sıcak muhabbeti esirgemeyen tüm off road dostlarına sonsuz teşekkürler ve saygılar .

Çamura battığı için çok sevinen,
Çamurdan çıkamayınca sevinci artan,
Çamura batmak için 100 km yol yapan,
Çamura batan ama hiç çamura yatmayan,
Çamurlanan ancak asla çamur adam olmayan,
Çamurlandığında bile kimseye çamur atmayan,
Çamura battığı için değerinden bir şey yitirmeyen,

Bütün güzel insanlara, bayan ve küçük katılımcılar ile canım oğlum Efe’ye, Hakan, Çağlar, Levent, Suat, Serkan, Hasan, Adnan, Ufuk, Olcayto, Hakan, Koray, Volkan, Ahmet, Barış, Mithatcan, Mustafa, İbrahim, Tolga, Muhittin, Onur, Kemal, Erdinç ve adını hatırlayamadığım veya öğrenemediğim tüm offroad’cu kardeşlerim ve arkadaşlara o güzel gün için teşekkür ediyorum.

Özer bey, teşekkürler..sizlerlede beraber olmak bizim için büyük keyif, dizelerde çok güzel...elinize yüreğinize sağlık.....

Barış bey, artık tescillendin...dua et Ufuk bey avatarı değiştirsin...plaka gözükmüyor ama biz sen olduğunu biliyoruz..... ;D ;D ;D

ufuk28' Alıntı:
:D :D :D Yook hemen değiştirmem, o kadar çalıştık, namımız yürüsün değilmi :D :D
eeee.... hakkınız artık, çamurdanadam heykeli için az uğraşmadınız.ben olsam iyi bir pazarlık ederdim..Barış seni bilmem artık, benden gün sonunda iki kadeh konyak işler senin hesabına, gerisini sen hallet artık Ufuk beyle, sucuk mu, köfte mi , kanat mı teklif edersin artık.. ;D ;D

ufuk28' Alıntı:
Sağolun Özer bey, nice Suzuki gezilerinde buluşabilmek dileğiyle teşekkürler
olcaytogezer' Alıntı:
Özer bey, teşekkürler..sizlerlede beraber olmak bizim için büyük keyif, dizelerde çok güzel...elinize yüreğinize sağlık.....
hasanfb' Alıntı:
Teşekkürler Özer bey..Güzel düşünceleriniz ve fikriniz mutlu etti bizi... ;)

Sağolun dostlar.

ufuk28' Alıntı:
Buz gibi bir efes'e tavım ben ;D ya da iki duble Tekirdağ Trakya Serisi ;D ;D

söz bir dahaki organizsayonda biralar benden
bu arada ufuk bey avatarı sonuna kadar hak etti ve çok da şık olmuş :D
benim suzi kendine geldi bu kadar çamuru görünce
dönüş yolunda bi ayrı güzel geliyordu
bunu bekliyormuş meğer ne zamandır.
karşılığını yükseltme kiti ve mt lastik olarak vermem lazım artık her halde :D :D
kendim için istemiyorum walla hiç birşey
herşey onun için ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Anlayışın için teşekkür ederim Barış kardeşim ;)
Sadece güzel bir fotoğraf olduğu için avatarıma yüklemek geldi aklıma, yoksa senin aracını küçümsemek gibi bir düşüncem asla olmaz olamaz
Bundan 1 yıl önce, bu organizasyonun ilkine 2008 model standart Grand Vitara ile katılmıştım ve benzer şeyleri bende yaşamıştım
Görüşmek dileğiyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR