Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scooby81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 201
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,908
Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

eftaLYa' Alıntı:
ben teşekkür ederim arkadaşlar :smiley:
Ekipmanımı aldığım arkadaşımız var Hayyam'da.. Doğa fotoğraf, Halil bey.. Dalga geçiyor benimle.. "Sen makro çekecek şekilde yaptın ekipmanı, noldu makro'dan off-road'a mı geçtin" diye :smiley:

Off-road fotoğrafı çekmek çok keyifli. Özellikle gün içinde insanların dayanışması, eğlencesi çok görülesi.. :smiley:

gerçekten çok güzel kareler
emeğinize, gözünüze sağlık

Etiketler

ilkerkul' Alıntı:
Aman diyeyim. Halil ile fazla görüşmek kuş fotoğrafçılığına meyilli yapar insanı..:smiley:
Elinize sağlık çok güzel bir günden harika kareler.
Keyifle izledik.

İlker abi senin suzukide gelmesi lazımdı bu geziye.... :p

Ama seni en kısa zamanda batırmamız lazım...Islatalım suzukiyi... :D

Barış bey, Ufuk bey..lütfen benim de yazdıklarım yanlış anlaşılmasın, gün sonunda biraz takılmak, hepsi bu....yoksa Barış arkadaşımdan kalır yerim yok, şans yaver gitti bu sefer...bir sonraki avatar ben olabilirim... :smiley: :smiley:

ufuk28' Alıntı:
Anlayışın için teşekkür ederim Barış kardeşim ;)
Sadece güzel bir fotoğraf olduğu için avatarıma yüklemek geldi aklıma, yoksa senin aracını küçümsemek gibi bir düşüncem asla olmaz olamaz
Bundan 1 yıl önce, bu organizasyonun ilkine 2008 model standart Grand Vitara ile katılmıştım ve benzer şeyleri bende yaşamıştım
Görüşmek dileğiyle

ufuk bey,
kesinlikle ben bunu bir küçümseme olarak algılamadım
foroğrafı gördüğümde kocaman bir gülümseme yerleşti yüzüme :D :D
off roada olan saygımı ve sevgimi arttırdı tam tersine
bu sayede güzel anları yaşıyor ve değerli insanlar ile ortak paylaşımlarımız olabiliyor
en yakın zamanda terar görüşmek dileğiyle

olcaytogezer' Alıntı:
Barış bey, Ufuk bey..lütfen benim de yazdıklarım yanlış anlaşılmasın, gün sonunda biraz takılmak, hepsi bu....yoksa Barış arkadaşımdan kalır yerim yok, şans yaver gitti bu sefer...bir sonraki avatar ben olabilirim... :smiley: :smiley:

Yok rahat olun, kesinlikle yanlış anlama yok ;)

olcaytogezer' Alıntı:

olcayto bey selam,
bu yollardan geçmemiz gerek zaten
işin mutfağı burası
direkt sorunsuz araç yapsak, yolda hiç kalıp çekilmesek
nerde kaldı bu işin tadı, keyfi ;) :D

b_tutal' Alıntı:
olcayto bey selam,
bu yollardan geçmemiz gerek zaten
işin mutfağı burası
direkt sorunsuz araç yapsak, yolda hiç kalıp çekilmesek
nerde kaldı bu işin tadı, keyfi ;) :D

Budur işte
Zaten işi bu şekilde öğreniyorsunuz
Ben Standart Grand Vitara ile başladım
Ardından full donanım Lada Niva aldım , onunla tecrübe edindim
Ve şu an yine full donanımlı Jeep XJ ile bu işi yapıyorum

Haa bu arada vasıta ilanları bölümünde Lada'mı satıyorum, ilgilenenlere duyurulur

b_tutal' Alıntı:
söz bir dahaki organizsayonda biralar benden
bu arada ufuk bey avatarı sonuna kadar hak etti ve çok da şık olmuş :D
benim suzi kendine geldi bu kadar çamuru görünce
dönüş yolunda bi ayrı güzel geliyordu
bunu bekliyormuş meğer ne zamandır.
karşılığını yükseltme kiti ve mt lastik olarak vermem lazım artık her halde :D :D
kendim için istemiyorum walla hiç birşey
herşey onun için ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Ufuk abye sor bakalım 2008 Standart grand vitara ile ilk gezide neler yaşadı

Tüm fotoğraflar çok güzeldi tabii özellikle Esra hanım muhteşem fotoğraflar çekmiş yine. Avatarlar da çamura bulanmış :D

arkadaşlar tebrikler yine çok güzel keyifli bir geziye imza atmışsınız.

Özer bey siz ve oğlunuzla tanışmak güzeldi.En yakın organizasyonda buluşmak dileğiyle...
Ayrıca genç offroadcuya selamlar

volkan_' Alıntı:
Özer bey siz ve oğlunuzla tanışmak güzeldi.En yakın organizasyonda buluşmak dileğiyle...
Ayrıca genç offroadcuya selamlar

Sağol Volkan kardeşim teşekkür ederim. Değerli Öğretmenime sevgilerimi iletin lütfen. Görüşmek üzere...

Muhteşem bir gezi olmuş şanssız bir zamanıma(balayı) denk geldi yoksa bu güzel ve eğlenceli buluşmada kesinlikle yer alırdım,aynı zamanda aracımıda test etmiş olurdum.Umarımki en kısa sürede bu gibi bir buluşma olur ve bende iştirak ederim.Çağlar abi ile komşuyum yanılmıyorsam gördüğüm zaman bizzat tanışıp peşinden gelmek için garajda nöbet tutucam:smiley:Emeği geçen herkese teşekkürler ....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR