veteriner
www.bagbasiveterinerklinigi.com
Ynt: Suzuki Vitara - Yakıt Tüketimi Sorunum Hakkında
Birinciden anladığım otomatik aracı hareket halinde boşa almak ki bildiğim kadarıyla şanzımana ciddi zarar verebilir, bu nedenle game over dedim. Yoksa amacım konuyu sulandırmak değil. Yanlış ifade ettiysem kusura bakmayın.
2. sorudan anladığım (giderken Nden Dye alınamaz mı) öncelikle giderken Nye niye alınsın ancak araç istenmeyen bir sebeple stop ederse bu durumda mecburen önce Nye alınıp araç çalıştırılır sonra Nden Dye alınabilir.
Otomatikçi arkadaşlar daha kesin cevaplar verebilir.
adg_ercu' Alıntı:otomatikte yokuş aşağı inerken N ye alsak ne olur?
Bence 1. soru ile 2. farklı.adg_ercu' Alıntı:Ben gerçekten teknik olarak bir problem olurmu diye sormak istedim. Yani manuel vites gibi, giderken N den D ye alınamazmı ?
Birinciden anladığım otomatik aracı hareket halinde boşa almak ki bildiğim kadarıyla şanzımana ciddi zarar verebilir, bu nedenle game over dedim. Yoksa amacım konuyu sulandırmak değil. Yanlış ifade ettiysem kusura bakmayın.
2. sorudan anladığım (giderken Nden Dye alınamaz mı) öncelikle giderken Nye niye alınsın ancak araç istenmeyen bir sebeple stop ederse bu durumda mecburen önce Nye alınıp araç çalıştırılır sonra Nden Dye alınabilir.
Otomatikçi arkadaşlar daha kesin cevaplar verebilir.