selam nasılsınız bende yeni terrano kullanıcısı oldum bilgilendirdiğiniz taktirde çok mutlu olurum sanırım istanbuldasınız servise mi gidiyorsunuz yoksa iyi bir ustanızmı var araç la ilgili ne gibi bir çalışma yaptınız şimdiden yardımlarınız için ve vereceğiniz bilgiler için teşekkürler.terrano' Alıntı:nihayet bir terrano kullanıcısı ile tanışabildim bu sayfalar da başkalarını da bulup araçlarımız ile ilgili bilgi paylaşımı yapmayı isterim. her aracın avantajı dezavantı olabilir. ama önemli olan bunları bilmek. 4x4 ne olursa olsun tamircilerin çoğu anlamıyor ve 4x4 bi araçla tamire girdiğinizde sıradan bi problem için dahi fazla para istiyorlar. üstelik çoğu zaman problemi de çözemiyorlar. nissan terrano kullananları bulmamız gerekir diye düşünüyorum. yoksa değişik araçlar konusunda tecrübesi olan ama bu aracı bilmeyenlerin fikirleri pek yardımcı olamıyor.
red crab' Alıntı:moderatörlerden nissan terrano adı altında yeni bir başlık açmalarını rica edip konu oraya taşınsa çok iyi olacak.
lewento1973' Alıntı:selam nasılsınız bende yeni terrano kullanıcısı oldum bilgilendirdiğiniz taktirde çok mutlu olurum sanırım istanbuldasınız servise mi gidiyorsunuz yoksa iyi bir ustanızmı var araç la ilgili ne gibi bir çalışma yaptınız şimdiden yardımlarınız için ve vereceğiniz bilgiler için teşekkürler.
terrano' Alıntı:merhaba
servise pek gitmiyorum. ustam var. daha ucuz ve kolay yoldan hallediyor
araçta biraz yükseltme, ve daha büyük ebat lastik ve eski amortisörleri adventure ile değiştirme işlemi yaptım. karanlıkta arkayı pek aydınlatamadığımdan arkaya alta geri vitese alınca yanacak şekilde yönü yere bakan ayrı sis lambaları taktırdım. yalnız lastikleri mt almışım buzda can sıkıyor.
radyatör hala sağlam ama bu yaza 4 gözlü bir tane taktıracağım. iki gözlü petekten daha iyi olur diye düşünüyorum. rampada sıcakta fanı çok zorluyor ve ömrünü tüketiyor.avusturalyada öyle yapanlar randıman almışlar diye okudum.
ben pek offroad yapmıyorum sadece kısa geziler ve günlük işlerimde kullanıyorum. iki üç ay sonra araç baya bir bakıma girer o zaman yapılanları yazarım bu aralar pek araçla ilgilenemedim
görüşmek üzere
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ayrıca ustanızın nerde olduğu ile ilgili yardımınızı istersem çok mu rahatsız etmiş olurum bende şu an bir şey yapmayı düşünmüyorum off road da yapmıyorum ama ufak arazi gezileri ni seviyorum arabanın kullanımı rahatlığı görüntü sü de önemli tabiii önde koruma demiri yasak diyolar ama güzel de görünüyo neyse faktinizi alamyayım ustanız ın adı ve telefonunu vermeniz mümkün olursa çok memnun olurum teşekkürler. levent