Suzuki Vitara ya da Nissan Terrano 2TDI ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amonratr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,593
Ynt: Suzuki Vitara ya da Nissan Terrano 2TDI ?..

Mardin yarisi ve yarista derece yapan Terrano fotograflari var (gezi fotolarinin altinda)....
Ilgilenenlere yarıştaki terrano da standart donanımda hemde :smiley: :smiley:

Etiketler

Kizdirmayalim kimseyi, resimlerden birinde arkada koseli cherokee gozukuyor, oda arkadasimiz, on-arka %100 kilit, simex lastikler, kisa ayna-mahruti....
Sonuc mu, 1. terrano, genel klasman 1.wrangler (2009 Turkiye Sampiyonu arac ve pilot), 2. terrano (en standardından!)....

fotoğraflara şimdi baktım. teşekkürler :smiley:

kısa şase terranoları da çok beğendim. standart terranoyla yarışa katılan pilotu da merak ettim. pikniğe gider gibi yarışa gitmiş bi de derece yapmış. burdan tebrik ediyorum.

Bu arada yarışa katılan terrano genel klasman 2 . si oldu yani standart haliyle 2 adet v6 yarışa hazırlanmış pajero yu geride bıraktı. Daha sonrada 2 gun ralli etaplarında standart guvenlik aracı olarak görev yaptı. Yani bizim hacibey'in tabiriyle aynı gunde dağda off-road yapıp akşam düğüne gidebiliyorsunuz. Kim ne derse desin, standart vitaraya yukseltme kiti takmadan ayna mahruti ile oynamadan kıçına kilit takmadan,anlıyacağınız bir kaç bin euro harcamadan değil off-road patikada bile zor ilerlersiniz tabi off-road anlayışınız orman yollarında ralli yapmak değilse.Bence iki araba karşılaştırmasında biraz haksız rekabet var.Kısa kasa terrano genetik olarak kilidi standart olarak yükseltmesiyle doğuştan off-road'a yatkın bir araç, suziki ise jimny leri ayrı tutuyorum modifikasyonla çok güzel araçlar olabiliyorlar ama gerçek off-road da çok kırılgan araçlar.

Terrano showa devam; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44785.0

Arkadaşlar yeni bir başlık açarak Nissan Terrano kullanıcılarını bir araya toplayabilirsiniz.Bu sayede hem bu başlık amacından sapmamış olur hemde yazılı ve görsel Nissan dökümanlarına erişim daha kolay olur.

terrano' Alıntı:
nihayet bir terrano kullanıcısı ile tanışabildim :smiley: bu sayfalar da başkalarını da bulup araçlarımız ile ilgili bilgi paylaşımı yapmayı isterim. her aracın avantajı dezavantı olabilir. ama önemli olan bunları bilmek. 4x4 ne olursa olsun tamircilerin çoğu anlamıyor ve 4x4 bi araçla tamire girdiğinizde sıradan bi problem için dahi fazla para istiyorlar. üstelik çoğu zaman problemi de çözemiyorlar. nissan terrano kullananları bulmamız gerekir diye düşünüyorum. yoksa değişik araçlar konusunda tecrübesi olan ama bu aracı bilmeyenlerin fikirleri pek yardımcı olamıyor.
selam nasılsınız bende yeni terrano kullanıcısı oldum bilgilendirdiğiniz taktirde çok mutlu olurum sanırım istanbuldasınız servise mi gidiyorsunuz yoksa iyi bir ustanızmı var araç la ilgili ne gibi bir çalışma yaptınız şimdiden yardımlarınız için ve vereceğiniz bilgiler için teşekkürler.:smiley:

moderatörlerden nissan terrano adı altında yeni bir başlık açmalarını rica edip konu oraya taşınsa çok iyi olacak.

red crab' Alıntı:
moderatörlerden nissan terrano adı altında yeni bir başlık açmalarını rica edip konu oraya taşınsa çok iyi olacak.

yeni konu açmak için moderatöre ihtiyaç yok.

Araçlar/Nissan bölümüne gelin üstte "okunmuş , haber ver, yeni konu ve yeni anket" diye başlıklar var. Yeni konu ya tıklayıp yeni konunuzu sizde açabilirsiniz.

Saygılar.

lewento1973' Alıntı:
selam nasılsınız bende yeni terrano kullanıcısı oldum bilgilendirdiğiniz taktirde çok mutlu olurum sanırım istanbuldasınız servise mi gidiyorsunuz yoksa iyi bir ustanızmı var araç la ilgili ne gibi bir çalışma yaptınız şimdiden yardımlarınız için ve vereceğiniz bilgiler için teşekkürler.:smiley:

merhaba
servise pek gitmiyorum. ustam var. daha ucuz ve kolay yoldan hallediyor
araçta biraz yükseltme, ve daha büyük ebat lastik ve eski amortisörleri adventure ile değiştirme işlemi yaptım. karanlıkta arkayı pek aydınlatamadığımdan arkaya alta geri vitese alınca yanacak şekilde yönü yere bakan ayrı sis lambaları taktırdım. yalnız lastikleri mt almışım buzda can sıkıyor.

radyatör hala sağlam ama bu yaza 4 gözlü bir tane taktıracağım. iki gözlü petekten daha iyi olur diye düşünüyorum. rampada sıcakta fanı çok zorluyor ve ömrünü tüketiyor.avusturalyada öyle yapanlar randıman almışlar diye okudum.

ben pek offroad yapmıyorum sadece kısa geziler ve günlük işlerimde kullanıyorum. iki üç ay sonra araç baya bir bakıma girer o zaman yapılanları yazarım bu aralar pek araçla ilgilenemedim

görüşmek üzere

terrano' Alıntı:
merhaba
servise pek gitmiyorum. ustam var. daha ucuz ve kolay yoldan hallediyor
araçta biraz yükseltme, ve daha büyük ebat lastik ve eski amortisörleri adventure ile değiştirme işlemi yaptım. karanlıkta arkayı pek aydınlatamadığımdan arkaya alta geri vitese alınca yanacak şekilde yönü yere bakan ayrı sis lambaları taktırdım. yalnız lastikleri mt almışım buzda can sıkıyor.

radyatör hala sağlam ama bu yaza 4 gözlü bir tane taktıracağım. iki gözlü petekten daha iyi olur diye düşünüyorum. rampada sıcakta fanı çok zorluyor ve ömrünü tüketiyor.avusturalyada öyle yapanlar randıman almışlar diye okudum.

ben pek offroad yapmıyorum sadece kısa geziler ve günlük işlerimde kullanıyorum. iki üç ay sonra araç baya bir bakıma girer o zaman yapılanları yazarım bu aralar pek araçla ilgilenemedim

görüşmek üzere
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ayrıca ustanızın nerde olduğu ile ilgili yardımınızı istersem çok mu rahatsız etmiş olurum bende şu an bir şey yapmayı düşünmüyorum off road da yapmıyorum ama ufak arazi gezileri ni seviyorum arabanın kullanımı rahatlığı görüntü sü de önemli tabiii önde koruma demiri yasak diyolar ama güzel de görünüyo neyse faktinizi alamyayım ustanız ın adı ve telefonunu vermeniz mümkün olursa çok memnun olurum teşekkürler. levent

merhaba levent bey. terrano hakkında herşey sayfasına yazmışmıydınız. ordan mesajlaşıyoruz. böyle dağınık oluyor.
görüşürüz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR