Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mkemal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,209
Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu

vermedim tabi... ama arabayı teslim ederken 500 tl istemişlerdi onu vermiştim şanzıman gelecek diye.. neyse onun zararı yok şanzıman yenilendi...

Etiketler

gecmiş olsun bir servis belasından kurtulmuşsunz ama sorun aynı arkadaşım ben osmanitee aynı arazı kullanıyorum isterseniz size yardımcı olurum işine gelmesse begenmessen kii begenirsin zararını ben karşılarım ama boş yere saga sola para harcama osmaniyeye gel o aracın cok basit preplemini beraber cözelim gardaşım yazıkk atla gel olmassa zarearı bana ait ben seni kendi servisime yani ustama bu aracla epeyce ugraşmış birde parca sorun olmaz suriyede yeni motor yeni şanzıman yeni kupa neistersen getirme şansımız var suriye ikimizede yakın yazıktır gardaşım kurcalatma aracı boş yere

Anladığım kadarı ile problemin şanzımandan olmadığını anlama aşamasını geride bıraktık, bu arada gayet klasik bir boşu boşuna şanzıman açma kapama olayı daha gerçekleşti. 500 lira ile iyi kurtulmuşsunuz. Böyle durumlarda daha önce de dediğim gibi önce daha masrafsız parçalar kontrol edilip önce onlar elenmeliydi.

aracı bu şekilde satmaya karar verdim.. belki arızası çok küçük bir sensöre bağlıdır ama ben burada yaptıramayacağımı anladım.. ben yaptırırım binerim diyen varsa arayın görüşelim... 0530 696 20 10

araç manifotdan hava alıyormuş yapılıca biraz daha iyi oldu..şu an benzinde pek sorun kalmadı... tüp ayarı felan yapılınca güzel olacak sanırım...

kemal bey gecmiş olsun bence racınızı bu basit sorun icin satmayın yazık eger aracınız temiz ise satmanıza geek yok yapılmayacak arıza yok dedigim gibi memleket olarak yakınız birbirimize eger icinize sinmiyorsa osmaniyeye gelin sorunu kökten halledelim burda benim aracı yapan ustam var yazıktır boş yere satmayın sanırım siz aractan tiksinmişsiniz suzuki vitara v6 otomotik emsalleri arasında sınıfının en kaliteli araclarından birisi ben size yardımcı olurum elimden geleni yaparrım aklınıza bir şeyler gelmesin 05428012371

arkadaşlar aracı ankaraya sattım...ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Arkadaşlar ,

1998 , 2.5 V6 otom. var bendede...Trıger zencirini Erzurumdaki servisim değiştirdi..Motor gayet güzel oldu ..Ancak, serviste rolanti sorunu çıktı ..Muhtemelen parçaları tekrar takışta oksijen sensörü veya gaz kelebeği sisteminde (Formlardan okuduğum kadarıyla tahmin ediyorum) bir yanlışlık yaptılar..Araç , rolantide sabit kalamıyor..İlk çalışmada 1500 devirle başlayıp akabinde, 300-900 arasında gidip geliyor...Bazen sabit kalabiliyor..Vites boştayken , rolant 500 devirler kadar düşüyor.Deneme amaçlı D konuma aldığımda yağ basıncıyla 800-900 devirleri buluyor tekrar ..Bazen, R moduna takdığımda stop ediyor...Ankara , İstanbul'a uzağım ..Yinede buradaki ustalara bir baktıracağım...Bu konuda öneri , destek ve danışabileceğim usta tlf. numaraları verebilirseniz sevinirim...

Afatt bey, oksijen sensör ve gaz kelebek sistemini değiştirecek olsam, Suriye tarafından yardımcı olabilirmisin.?...
tşk.syg.

Bu arada , aracım benzinli ...Lpg taktırmayıda düşünmüyorum ...
syg.

HALTUN' Alıntı:
Arkadaşlar ,

1998 , 2.5 V6 otom. var bendede...Trıger zencirini Erzurumdaki servisim değiştirdi..Motor gayet güzel oldu ..Ancak, serviste rolanti sorunu çıktı ..Muhtemelen parçaları tekrar takışta oksijen sensörü veya gaz kelebeği sisteminde (Formlardan okuduğum kadarıyla tahmin ediyorum) bir yanlışlık yaptılar..Araç , rolantide sabit kalamıyor..İlk çalışmada 1500 devirle başlayıp akabinde, 300-900 arasında gidip geliyor...Bazen sabit kalabiliyor..Vites boştayken , rolant 500 devirler kadar düşüyor.Deneme amaçlı D konuma aldığımda yağ basıncıyla 800-900 devirleri buluyor tekrar ..Bazen, R moduna takdığımda stop ediyor...Ankara , İstanbul'a uzağım ..Yinede buradaki ustalara bir baktıracağım...Bu konuda öneri , destek ve danışabileceğim usta tlf. numaraları verebilirseniz sevinirim...

Afatt bey, oksijen sensör ve gaz kelebek sistemini değiştirecek olsam, Suriye tarafından yardımcı olabilirmisin.?...
tşk.syg.
gecmıs olsun montaj yaparken trıgel zıncırını senteyı atlamıs olabılırler eger atladıysalarda aynı sorunu yapıyor bılgınız olsun

Gökhan , sentede sorun yok ..Zenciri çok güzel taktılar..Suziki türkiye'nin desteği , bilgisayar ve biraz uğraştılar ama orada sıkıntı yok diye düşünüyorum.Bugün gaz telini bir kontrol ettim, orada biraz boşluk var ..gaz telini karbüratöre bağlantısbı sağlayan destek ünite biraz boşlamış..tahta parçasıyla onun boşluğunu aldım ...Şuan problem yok gibi..Birde bağlantı noktalarını kontrol ettireceğim, hava alma varmı diye...Ama gaza bastığığımda araçta korkunç bir ivmelenme var..sente veya düşündüğüm gibi oksijen sensör problemi olsa bu hızlara çıkamaz diye düşünüyorum ....
Bu arada benim getleri, Ahmet usta kargoya verdi...en geç çarşambaya biter...Lastik işini görüşelim bir ara ..
selamlar.

hava akış debimetresi maf sensörü deniyor yanlış hatırlamıyorsam onu temizlettirin fakat çok hassas bir parça çok ince bir tel dikkatli temizlenmesi lazım.birde rölanti valfine baktırın üstünde rölanti ayar vidası var.boğazıda güzelce temizletirseniz sorun kalmaz inşallah.aynı arızayı ben lpg de iken yaşıyordum benzine alınca düzeliyordu yada hissettirmiycek kadar azalıyordu.lpde olan sıkıntı enjektör değişimi ile düzeldi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR