Suzuki Vitara için ön-arka çelik tampon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emrecalis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,264

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara İçin Ön-arka Çelik Tampon

Bu araçlar yaptıklarımızdan bazıları. 0543 216 79 32 Numan Yıldırım

e5.jpg

e10.jpg

e3.jpg

e4.jpg

e9.jpg

08numan08' Alıntı:
Bu araçlar yaptıklarımızdan bazıları. 0543 216 79 32 Numan Yıldırım

Numan Bey ilginiz için teşekkürler fakat yine fotoğraflar görünmüyor. Siteden kaynaklı bir problemmiş sanırım, bir kaç gün içinde düzeleceği söyleniyor..

Malum sitede ilanımız var ordan bakabilirsiniz fotoğraflara isterseniz.

Merhaba Numan bey. Vitara için arka tampon modeliniz var mı? 1997 model 3 kapı. Ön tamponunuzu beğendim. Birlikte yaptırmak istiyorum. Teşekkürler. 0533 263 42 44

merhabalar,benim tamponun ortasinda komple degilde vinc ve ceki demiri baglamak icin minik bi celik tamponum var,t-max 10.000lik vincim var,eger sizden tampon yaparsak benim vincin ayaklari otururmu ? muayene de sikinti yaratirmi celik tampon ? bide tamponun alt bittigi yerden arkaya dogru uzunca bi muhafaza istiyorum difaransiyelin ve rot kollarini da kapaticak bisey mumkun mu ?

ImageUploadedByTapatalk1388413871.524024.jpg

Oğuzhan bey www.demirtampon.com da numan bey'in iletişim bilgileri var. Arayın yardımcı olur. Ben kendisine yaptırıyorum şuan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR