suzuki vitara arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan keremgs05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,368

keremgs05

Yeni Üye
Yer
istanbul
arkadaslar bınek aracımı sattım.en az 4 kısı bınıyrm arac ve vıtaranın bana uygun olduguna karar verdım.ben aracı sıklıkla sehırıcı haftada bırde arazıde kullanıcam.varsa bıldıgınız 17kadar 5kapı tavsıyenızı beklıyorm.bırde tupte nekdr yakar 16jlx???

Etiketler
Ynt: suzuki vitara arıyorum

otomatıkmı manuelmı hanıgıdını bakıyorsunuz ben arazı ıın komple modıfıyelı otomatık kullanıyorum bırdepo 30 lt lpg ıle 80-90 aralıgında mınumum sehır ıcı 240 max270-80 sehırdısıda 300km yapıyosun manueller bundan 30-40 km fazla yapıyormuz ama onlarında bellı perıotlarla baskı balata masrafı kafa kafaya getırıyor

sahibinden comda araclar var 94 modeller bu araclar nasıldır kmlerı yuksek ama sonucta japon bu araba genel ı bakımla benı nekadar goturur.dedgım gıbı sanıyorumkı en uyugn arac bu oolacak bana.gercı yakıtı fazlaymıs ama.gokhan bey sız bu yakıt ıcın 1.6dan bahsedıyosunuz dımı?

ha bırde bu aracı bılen veya tavsıyede bulunacaklar varsa tesekkur ederı sımdıden.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-takasli-yeni-motor-uzun-sase-servis-bakimli-temiz-vitara-43616857/detay

alacagın aracı ozellıkle 1.6 16 v olmasına dıkkat et 8v lerden daha ıyu ve daha randumanlı ve tutulan serıdır bu aractada km ınandırıcı gelmedı 1994 odel araba 80000 bence olasılıgı az defransıyellerı otmeye baslamıs buda benım ıcın handı kap ufak arıza 500 luk dıyor pekı sız ona ben sıze 500 fazla vereyım arıza yı yaptırın verın tekıfınde bulunun cunku br arzı zıncırı arızası mesela sadece zıncır 700 ıslılık 400lıra toplam 1100 genelde ofroad araclarında belllı km yı tamalamıslarda bunun arızası olabılıyor

sanıyorum motor rektıfıyelı arıyorum ama bıkactane buldum hepsı satılmıslar daha ıkı hafta oldu.buda avantajlı bır durum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sahibinden-44046328/detay

eger harhengıbır sorun yoksa mantklı 5-6000 lırada baslancgıc ıcıın modıfye ıle guzel bır arac olabılır

keremgs05' Alıntı:
ben alıp yavas yavas yaptırmay ı dusunuyrm buda sanırım bana uygun bı arac
hayırlı olsun umarım ıstedıgın gıbı olur ama yavas yavas yaptırmanın handı kapı ne zmana nasıl bu kadar para harcadım dıye arasıra sasrıyosunuz ben 20.250 yemı aracı almıstım 13000 masraf yapmısım hepsı faturalı bende sasırdım fazla gaza gelme ;D ;D ;D tek uyarm bu olur

yok usta zaten benı okdr param yok ben alıp ılk once genel bakımını yaptırıcam snrda ufak tefek seyler yapıcam yanı kısacası bı yukseltme tavan bagajı sısler fln fazla bısey olmayacak

keremgs05' Alıntı:
yok usta zaten benı okdr param yok ben alıp ılk once genel bakımını yaptırıcam snrda ufak tefek seyler yapıcam yanı kısacası bı yukseltme tavan bagajı sısler fln fazla bısey olmayacak
sımdıden hayırlı olsun ;) ;) ;)

Hep ilk başta öyle düşünülür de... :D :D :D :D

sonra dayanamaz insan....şunu da yapayım..bunu da diyerek gider paracıklar... ;D ;D

ya sonucta ben bınmek ıcın alıcam arkadaslar harcayacaz gerekırse napalım ama ılk etapta sorun cıkarmayan bı arac olması daha ıyı tabı snrası keyfe keder yapılıcak duramazsak harıccaz napalım onemlı olan astronomık rakamlar cıkmasın yeter:smiley:

arkadaslar bu aracı bılen varmı yada dusuncelerınız nedır??
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-bayandan-1999-model-suzuki-vitara-jeep-46583589/detay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR