Arkadaşlar yanlış anlamayın ben yeni üye oldum mesajları dol.ancak hikayemi anladayım ben şahin sattım suzukı vıtara 2001 aldım.defransiyel sesyapmaya başladı.sordum corlu servisine yenisi yok dediler dışarıdan alırsak 4500 tl malolurmuş.çıkma bakalım dedim servis 41/8 al dedi. 800 tl ye aldım servis yaptı aracı bana yolladı.araziye bağlayınca araba gitmiyor.çıkan defransiyelin dişlerini saydım 39/8 servis olamaz diyor hatayı kabul etmiyorlar. önüde 41/8 yapayım dedim 1000 tl istiyorlar aldım servis uymadı dedi akıs kafaları 26 diş olacakmış oradanda bir zarar.aracıma dam 6000 bin tl harcadım daha defransiyeli var.yani benimki birazda servislerine sinirleniyorum anlamayan ustaları neden alıyorlar oralara bilmem.biz onlara güvenip alıyoruz bu araçları.beni yanlış anlamayın araçdan bir şikayedim yok sürüşü çok rahat ama her yerde servisi yok olanda anlamıyor eğer bir servis trakyada birdane arabaya hangi defransiyel uyar bilmiyorsa bu araçları satan firmalarda suç bende değil.teşekkürler 41/8 ön defransiyel nereden bulabilirim