suzuki vitara arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan keremgs05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,376

Etiketler

Ynt: suzuki vitara arıyorum

keremgs05' Alıntı:
neden oyle dedın bırader
bu arkadas kendı hakkında hıcbır forumda duzgun bılgı vermemıs ve tum suzukı baslıklarına garıp mesajlar atmıs sıtedekı acemılıgıne sayalım kımse hurda bır aracı cok ucuza alıp daha sonra sorun yasarsa aynı markadakı dıger araclara laf atmamalı burası sohbet ve bılgı alısverısı sıtesı bu arkadası bu konuda bırkes daha uyarıyorum

Arkadaşlar yanlış anlamayın ben yeni üye oldum mesajları dol.ancak hikayemi anladayım ben şahin sattım suzukı vıtara 2001 aldım.defransiyel sesyapmaya başladı.sordum corlu servisine yenisi yok dediler dışarıdan alırsak 4500 tl malolurmuş.çıkma bakalım dedim servis 41/8 al dedi. 800 tl ye aldım servis yaptı aracı bana yolladı.araziye bağlayınca araba gitmiyor.çıkan defransiyelin dişlerini saydım 39/8 servis olamaz diyor hatayı kabul etmiyorlar. önüde 41/8 yapayım dedim 1000 tl istiyorlar aldım servis uymadı dedi akıs kafaları 26 diş olacakmış oradanda bir zarar.aracıma dam 6000 bin tl harcadım daha defransiyeli var.yani benimki birazda servislerine sinirleniyorum anlamayan ustaları neden alıyorlar oralara bilmem.biz onlara güvenip alıyoruz bu araçları.beni yanlış anlamayın araçdan bir şikayedim yok sürüşü çok rahat ama her yerde servisi yok olanda anlamıyor eğer bir servis trakyada birdane arabaya hangi defransiyel uyar bilmiyorsa bu araçları satan firmalarda suç bende değil.teşekkürler 41/8 ön defransiyel nereden bulabilirim

hocam hıc bosuna orada ole ugrasma oleyse ıstanbul sana asırı uzak degıl aracını bır ıkı gunlugune ıstanbul aksıyon otoya maslakta murat ustaya ver emın olkı sıfır gıbı alırsın ve senın yaptıgın masrafında yarısı anca tutar

depocu bısey atıysn ortaya bıhafta snr cevap yazıysn senın yasadıgın sorun tamamen goturdugun servısle ılıglı anladıgım kadarıyla.ben de cıddı bı alıcı oldugum ıcın bak arastırma yapıyrm bos yere kafa karıstırıysn egerkı ıstanbula yakınsan gelırsın arastırır bulursu en ıyı ustayı oyle ılk adama goturursen boyle olur.senın yuzunden ben kafamda soru ısaretı oldu dıye gıtmedım bu arabaya daha dıkkatlı okuyup dıkkatlı yazın yazıları arkadaslar

Merhaba, 3 kapı vitara size uygun olursa. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72469.msg898144#msg898144

benimki 5 kapılı 2001 model bütün bakımları yapılmiş lastikler dahi sıfır lpg yeni atiker sıralı 115 km yeşil ful

Usta işi zor özellikle bazı araçlarda. Gerçekten ehli insanların müdahalesi çok önemli.İlk aldığımda epey kandırılmış ve yanlış işler yaptırmıştım.(1994 JLX 5K 1.6 otomatik)

depocu61' Alıntı:
Arkadaşlar yanlış anlamayın ben yeni üye oldum mesajları dol.ancak hikayemi anladayım ben şahin sattım suzukı vıtara 2001 aldım.defransiyel sesyapmaya başladı.sordum corlu servisine yenisi yok dediler dışarıdan alırsak 4500 tl malolurmuş.çıkma bakalım dedim servis 41/8 al dedi. 800 tl ye aldım servis yaptı aracı bana yolladı.araziye bağlayınca araba gitmiyor.çıkan defransiyelin dişlerini saydım 39/8 servis olamaz diyor hatayı kabul etmiyorlar. önüde 41/8 yapayım dedim 1000 tl istiyorlar aldım servis uymadı dedi akıs kafaları 26 diş olacakmış oradanda bir zarar.aracıma dam 6000 bin tl harcadım daha defransiyeli var.yani benimki birazda servislerine sinirleniyorum anlamayan ustaları neden alıyorlar oralara bilmem.biz onlara güvenip alıyoruz bu araçları.beni yanlış anlamayın araçdan bir şikayedim yok sürüşü çok rahat ama her yerde servisi yok olanda anlamıyor eğer bir servis trakyada birdane arabaya hangi defransiyel uyar bilmiyorsa bu araçları satan firmalarda suç bende değil.teşekkürler 41/8 ön defransiyel nereden bulabilirim
selamlar
sizin derdiniz suzuki ile değil sizi yönlendiren klavuzlarınız ile olmalı sanırım ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-suziki-vitera-defransiyelleri-orjinal-45708616/detay/
umarım faydalı olabilmişizdir :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR