suzuki sj 410 'a 30*9,5*15 lastik olurmu,sürtme yaparmı? ACİL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adyobatik01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,475

adyobatik01

Ana Kamp
arkadaşlar başlıktada belittiğim gibi,suzuki sj 410 aracıma 30*9,5*15 ölçülerinde BF lastik takmayı düşünüyorum,herhangi bir yere sürtme yaparmı? orjinal jantlarına uyarmı? bir problem yaşarmıyım? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Etiketler

Ynt: suzuki sj 410 'a 30*9,5*15 lastik olurmu,sürtme yaparmı? ACİL

zaten çok kullanmıyoruz,araç yatıyor,2 haftaya bir arazide kullanıyoruz,ondada takviyeye atıp kullanırız diyorum :smiley: öyle hızla mızla işimiz yok,genelde kumda ve çamurda kullanım olacak kışın,yazında sadece kumda,sürtme yapmazs alalım diyoruz

Ynt: suzuki sj 410 'a 30*9,5*15 lastik olurmu,sürtme yaparmı? ACİL

bende 413 long body var.
uzun araştırmalar ve Dursun Ustamın da yardımları ile 35" lastik takacak hale getircem inşallah.
yapılacak işlemler aşağıdaki gibi ;
willis ön arka difransiyel takımı (yaklaşık 1000 TL)
makasların bakımlarının yapılıp dif üzerine alınması
diflerin samuraya adapte edilmesi
10,5 yada 11,5' dışa ofsetli jant ve 35'lik özellikle mt lastik bulunması
maliyetleri en düşük seviyede tutmak istediğim için (2500-3000 TL civarı harcama yapmayı planlıyorum)
şun an için araştırma yapmaktayım. bulduğum parçaları satın alıp en son tamamlanınca monte ettirmek düşüncesindeyim.
bittiği zaman kısmen aşağıdaki gibi bir görünüme kavuşmasını umuyorum
selamlar

003.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri